Šta je novo?

Predlog za webcam

Mr Ramon

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2010
Poena
154
Koju web cameru da kupim do 1700 din
*** takav mi budzet
Razmisljao sam o LOGITECH C270 HD
Nzn vi mi predlozite nesto u tom rangu....

Za te pare teško da ima bolja,a i Logitech veoma retko zakaže u bilo kojoj cenovnoj kategoriji. Ja npr imam Logitech E3500 kamericu staru tačno 2 godine, ali ako hoćeš nekad da kupiš zaista kvalitetnu kamericu, onda imaš Logitech C600 koja košta oko 34 evra, otprilike.

Evo je kako izgleda,kupio sam je 2 komada i to kao poklon na dva roiđendana i svi su bili PREZADOVOLJNI kvalitetom slike i videa koju daje u polumraku pa čak i u mraku.

http://itsvet.com/proizvod/logitech-c600/comp_comp_webcam/31/453

Poslednja izmena:
druze je si li uzeo kamericu? ja sam hteo da narucim preko gigatrona ali nemaju vise na stanju... da li mozda neko zna gde ima da se nabavi ova kamerica po ceni do 2k ili neka isto dobra za ovu cenu?

Ja bih te sve kamere iskreno zaobisao, jer je slika losija ako je osvetljenje malo slabije. A i Genius kao Genius je bas los. Bolje gledaj nekog Logitech-a.

Poslednja izmena:
+1 za Logitech

Uzeo sam ovu C270 HD pre neki dan na akciji u gig***(Hvala Mr Ramon na dojavi :wave:). Slika je bistra i odlicno se bori sa slabim svetlom.

Genius sam birao jer imaju podrsku i za mac i za win, i ne trebaju driveri jer su to UVC (USB Video Class compliant) kamere. Zanima me i kakav je to autofokus koji spominju?
Narucio sam onu prvu pa sad sta bude :)

Javi nam utiske kad dobijes kamericu :D

Lepa cena , hvala za info ;)

Stigla mi je ona genius kamera i zadovoljan sam sa njom ali koliko vidim na youtube ipak ova C270HD daje bolju sliku (ima i vecu rezoluciju).
Jedino sto nisam nasao kako da povecam fps bar na 30 jer je on dosta mali i brze pokrete hoce da zamuti.
Autofokus radi i tacno se vidi kako izostrava sliku.
U svakom slucaju za video call preko skype odradjuje posao i sto je meni dosta bitno da radi i na mac i na win bez drivera, takodje i mikrofon je dobar.

Imam C310 I radi na OSX out-of-box. Doduse nisam provalio da li uopste moze da se bilo sta podesava.
Novi LWS za OSX podrzava i ovu web kameru, ali nisam otkrio kako da detaljnije podesavam parametre kamere.

Genius kamerice se nikako ne mogu porediti sa Logitech modelima, mnogo lošiju sliku daju i slabe su izrade. Npr dobar balans je ili C270HD ili C310, koja je odlična kamera.

Narode, koja je web kamera najbolja u low-light uslovima, a da bude neke razumne cene (do 50-60 eur)?

Krenuo sam sa 1000k kamerama i zavrsio sa logitech-om c300 bila oko 3xxxk pre godinu dana.
Ima dosta podesavanja i odlicna u low-light uslovima.
Logitech odlicna podrska za 64-bitne sisteme.

Evo i ja uzeo Logitech C270HD u ponedeljak u radnji na G.... za 1750din.
Mislim da za taj novac tesko moze bolja kamera da se nadje.
Koristim je za Skype i svi sa kojima sam pricao kazu da je slika odlicna, zvuk je ok isto.
Posto vecina koristi integrisane kamerice na laptopovima, ja imam krs sliku al sam bar drugima lep :D

Uzeh i ja C270 u firmi na G..., ima jos nekih 15 kom u radnji u kirovljevoj i tamo se vodi ovaj artikal kao rasprodaja pa ko hoce nek pozuri, cena je 1750 din....odlicna kamera

Uzeh jos jedan c270 u G... Ima jos par komada u prodavnici na Vracaru. Stvarno smesna cena za ovakav kvalitet slike. :,,::guitar:

Vrh Dno