Šta je novo?

Predlog za neku voznju

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Naime igra mi se neka vonja tipa NFSU, tj neko budzenje, pa vozanje, a i da moze lepo da se igra u LANu. Ajte valjda neko ima zna neke dobre voznje.

Fala na linku, ali koliko videh, ne nahvalise ja bas tamo. Inace mislio sam na ceo Undergound serijal.

Sto se tice budzenja znaci Undergorund 1-2 ;)
E sad imas jos neke voznje tog tipa kao npr. Sindikyte (tako nesto ) ...
POz...

Off topic
el se zna kada ce most wonted da izadje za pc?

izvinjavam se, ali niko ne rece Street Racer Syndicate?!? - jel sam nesto propustio :d

NFSU 2
Iskereno receno igra je shit(ljudi koji me znaju nece se sloziti)

ali ces se tako navuci da je to strasnooooo :d mojne puno da ramisljas i uzi igru...

spikac je napisao(la):
NFSU 2
Iskereno receno igra je shit(ljudi koji me znaju nece se sloziti)

ali ces se tako navuci da je to strasnooooo :d mojne puno da ramisljas i uzi igru...

Nemoj da lazes ljude, svi znam da si je presao onoliko puta koliko si imao nadimaka u zivotu.. :d :D :type:
Ok je igra, onako brzo, neobavezno lozenje, fizika naravno uzas, ali dobro moze da se odigra, kad je zavrsis nema vise sta da trazi na kompu, ja sam mislio da cu da je ostavim da se posle kao malo provozam ali nije to to nekako..

Ma ocajna je fizika, ko da vozim skejtbord nizbrdo a ne kola po ravnom putu...

Da fizika je stvarno uzas... ali moze da se igra, izvlaci je to sto ima budzenje kola... pa moze da te navuce, ali kad je predjes momentalno se brise sa kompa. :D

ToxiC je napisao(la):
izvinjavam se, ali niko ne rece Street Racer Syndicate?!? - jel sam nesto propustio :d
Rekoh ja samo nisam znao kako se pise tacno :D
Poz...

Vrh Dno