Šta je novo?

Predlog za mp3 player

Jesi razmisljao mozda o iriveru, imas cak i ponudu u malim oglasima. Odlican, T10-ekran u boji, extra traje baterija....

Sve zavisi od tvojih potreba (koje uzgred nisi naveo 🙂), u zavisnosti od toga da li hoćeš USB stick koji ćeš koristiti i kao MP3 plejer i kao flash drive, ili pak "običan" MP3 plejer koji se povezuje preko kabla. Na primer creative MuVo v200 sa 1 GB (povezivanje preko kabla) ili neki od MSI mega stickova, iz novije serije, takođe sa 1 GB.

Uglavnom, izbegavaj xwave, canyon, hamato-joshi i slične papazjanije. 😉

Poslednja izmena:
Creative Zen, po meni najbolji odnos cena-kvalitet, imam ga oko godinu dana i prezadovoljan sam, a plus je i sto ga imas u svim bojama duge 🙂, tako da mozes da izaberes njenu omiljenu.IPod je isto OK, iz nekog (meni nejasnog 🙂) razloga, devojke ga obozavaju.Imaj u vidu samo jednu stvar, ZEN koristi AAA baterije, i kad ti nestane, kupis novu na prvoj trafici i nastavis sa slusanjem muzike, dok IPod ima svoju bateriju koja mora da se puni i koja zna da nestane bas kad ne treba 🙂.

[Goran] je napisao(la):
...creative MuVo v200 sa 1 GB (povezivanje preko kabla)...
Muvo V200 se ne povezuje preko kabla. Preporuka za MuVo V200/TX. 1 AAA punjiva traje ~15 sati.

jos jedna preporuka za MuVo v200 !!!

Nazad
Vrh Dno