Šta je novo?

Predlog za mp3 player (MSI, Creative...)

To je ista firma. ;)

Trebao si da kupis pre nove godine. Ja sam muvo n200 micro platio 8500 sredinom decembra, a sad je preko 10000.

:wall: :wall: :wall: :wall: :mad: :mad:

:crash:

Ma samo da ga nadjem.

Love Hunter je napisao(la):
:wall: :wall: :wall: :wall: :mad: :mad:

Ma samo da ga nadjem.
Ima li ga gde??

I ako moze neko da objasni kakve su razlike izmedju MuVo TX FM,MuVo V200 i MuVo N200?Konkretno me interesuje model sa 512MB

razlike potrazi na www.creative.com, a na forumu se pita da li ima dobar zvuk, da li se isplati kupiti ga ili za te pare naci neshto bolje, ili neshto trece... A ne razlike izmedju modela.

P.S. moja preporuka je: ako se ima kesha obavezno da se kupi iRiver. Ovaj moj IFP-895 sabija. Mnogo je bolji zvuk od integrisanih zvuchnih kartica (npr. na P3). Ne znam kako se vishe moze poboljshati zvuk. Jednostavno, kod ovog plejera moze da bude unapredjenja samo na color display-u i mozda u software-u za prebacivanje pesama (nema funkciju "arrange by name" i jako mi smeta, tj. da bi sve poesme bile poredjane po imenu moram tako da ih prebacim ili jednu po jednu sa "drag and drop" shto ume da potraje na 512MB - negde oko 145-150 pesama)
iRver i nishta drugo, ako se ima kesha. :-devil-:

rastafarian je napisao(la):
Ima li ga gde??

ima k... :-devil-: :mad:

Pyramid ce dobiti za 2 nedelje... :wall: MOZDA!

@survivor - ma znam da je dobar iriver, ali sam se nalozio na ovaj Creative... citao opis u Digiitalu je proglasen best buy... i stvarno su u pravu... i cen aje OK ... za Iriver za te pare mozes da uzmes samo 256 mb a crative dobijes sa 512

Nisam chuo kako zvuchi MuVo, ali iRiver je savrshenstvo.
Kod Creative trebalo bi da menjash i slushalice, pa ako hocesh neke dobre rachunaj negde 20-25e. Kad se sve sabere, to je skoro ko iRiver.
P.S. bolje uzmi iRiver 256 nego Creative 512, to bi bilo moje mishljenje. Stvarno bolji zvuk nisam chuo (osim na SoundStormu by nVidia)

ali ne znam koji iriver... ima ih trista modela... imaju i neki koji ne mogu da se koriste kao flash drive... a to mi ne odgovara... niti one punjive baterije... a i malo mi je 256MB, hocu 512
a sluske, pa nisu tako lose... kazu u Digiral-u... naravno nisam ni ocekivao da ce biti neke super ultra.. imam ja sony-jeve od discman-a koje izuvaju pa mogu i sa njima da probam ako creative ne valjaju... mada sumnjam da su toliko lose...

poz

P.S. Ima u Mamut-u Creative, ali MuVo v200 ... 256MB = 15.000 din ... paz da im ne dam tolike pare za 256! I to ovaj mali v200.. Ocu TX FM! :)

Ma samo ti slusaj Digital! po pitanju sluski pa ces se naslusati dobrog zvuka :d .Oni su u nekom testu (ne secam se tacno koji broj,imam ih bar 20 a mrzi me da trazim) MSI sluske ocenili kao sasvim dobre bez potrebe da se menjaju dok su na benchu u testu ocenjene kao "mozda najgori par zvucnika koji su ikad slusali").Creative nisu toliko lose ali su bolje Sony koje dolaze uz discmane.Ali mozda ja nisam merodavan jer ja slusam samo preko HD-202 :d :whip: :,,: koje su bolje i od Z-640.

Poslednja izmena:
Love Hunter je napisao(la):
... niti one punjive baterije...
Ne kukaj za baterije molim te. I ja sam tako mislio, ali kad sam kupio Vartin punjach (predproshle subote) stvarno nisam mogao da verujem da punjive baterije traju 15+ sati. Zato iRiver + Varta baterije (i Vartin punjach koji puni 4kom) :,,: :,,: :,,:
Ima da se naslushash samo tako.

ma ne druze, pogresno si me razumeo :) ja sam mislio na one plejere koji imaju svoju integrisanu bateriju koju punis kao kod mobilnog... to koliko izgleda dobro moze da bude lose ... kada ti sutra crkne baterija :) ovako uzmes alkalne i ne mislis... a moze i ta fora sa punjacem....

Koji bi mi iRiver preporucio do 150 jevrica? Izgleda od Creative-a nema nista... pa cu morati da odustanem (i samo iz tog razloga :))

Poslednja izmena:
Za 150 evra ne mozes da pazaris ni iFP-790/890 sa 256Mb.
Na cene sa www.pyramid.co.yu/categories.php?cat=MP3 moras da dodas i PDV.

Survivor se lepo "ogrebao" od mene. Za 160 jevreja je dobio potpuno nov plejer sa 512Mb memorije sa garancijom do novembra. :)

uh...
pitanje koliko su im te cene azurne... a i to mi je bez veze, dobijam duplo manje MB za cak vece pare...

najradije bih sackao da stigne Creative MuVo TX FM 512MB = 135€ ... ali to je pod velikim ? kada ce da stigne..

Nego, reci ti koji valja iRiver, pa cu lako ja da trazim ;) Ni kinta nije problem.. ako vec nema Creative, onda moram irvier. U cemu je razlika izmedju tog 790 i 890? Sto bi se reklo - koji je best buy...

Poslednja izmena:
Te su cene + PDV. Proverio sam kad sam formirao cenu za prodaju. Jedino, pola modela sa sajta vise nemaju.

Razlika izmedju 790 i 890 je samo u dizajnu.

BTW, ubedljivo najlepsi iRiver mi je bio 590T (malo, metalno kuciste, izrada na jako visokom nivou, bukvalno Rolls-Royce u svetu mp3 plejera), a sada serija 99X, al' im je cena astronomska.

Danas sam pazario MuVo TX 512 za 130e (sa PDV-om) u EU-ProSoft-u.
Ima jos!

Pored iRiver-a koji sad kosta 160 evra, mislim da si se zeznuo...

pa nije ni iriver neki bog.

ne moze da se koristi kao usb flash disk... sto je veeelika mana.

takodjer, ima neki cudan trip da suffle ne radi random kako valja, nego se ponavljaju sve iste pesme?! npr. ide 3 pa 9 pa 11 pa neka tamo 45 i onda se opet vrati na 3, pa opet na 9,11, 45 itd....

Zeznuo sam se pored Zen touch micra:) koji za sad kod nas dosta skuplji, za sada sam zadovoljan a jedina mana mi je sto je snimak sa radia los(radio prijem odlican).
Toliko.

sloBSa je napisao(la):
Ma samo ti slusaj Digital! po pitanju sluski pa ces se naslusati dobrog zvuka :d .Oni su u nekom testu (ne secam se tacno koji broj,imam ih bar 20 a mrzi me da trazim) MSI sluske ocenili kao sasvim dobre bez potrebe da se menjaju dok su na benchu u testu ocenjene kao "mozda najgori par zvucnika koji su ikad slusali").Creative nisu toliko lose ali su bolje Sony koje dolaze uz discmane.Ali mozda ja nisam merodavan jer ja slusam samo preko HD-202 :d :whip: :,,: koje su bolje i od Z-640.

Explicitno je navedeno da su slusalice ocaj zivi i da je npr. najveca mana onog 520BT plejera to sto ima na sebi 2.5 jack, pa se slusalice ne mogu lako promeniti kao kod normalnih plejera tj. modela sa uobicajenim dzekom. Ne znam sta je pisalo u starijim textovima, ali je moguce da slusalice koje su se inicijalno isporucivale uz Mega Stick1 nisu bile lose (ne znam, nikada me nisu interesovali ti MSI plejeri, jer ne bih to nosio za svoje potrebe - samo iPod, Creative,iRiver), jer one nisu iste kao kod novih modela. MSI nije toliko los (a i jeftiniji je od ovih brendiranih), ali ja volim "firmirano", zato i nosim Sony :)

Vrh Dno