xcentric
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 169
Potreban mi je savet oko kupovine MP3 playera,trenutno sam u razmatranje uzeo sledece:
1.IPod Nano neki od 1-5 generacije eventualno (predlog koji od njih u odnosu cena/kvalitet)
2.Ipod classic prevashodno zbog primamnjivog kapaciteta,verovatno 30GB ne bih preterivao bas.:d
3.Microsoft Zune prva generacija 30GB redje se nalazi ali je jeftiniji od Ipod-a,ali ne znam da li je bolji
4.Sandisk sansa Fuze
5.Sandisk sansa view,mada malo zazirem od sansa playera posto sam procitao celu temu ovde na benchmarku o njima i vidoh da su mnogo kvarljivi... Ukoliko imate neki bolji predlog voljan sam da udjem u razmatranje.
Slusalice koje takodje planiram da uparim sa MP3 playerom su neke od sledecih:
1.Sennheiser cx150
2.Razer ProTone m100
ili eventualno Sennheiser cx300 ukoliko budem bio raspolozen da se vise novcano ispruzim.:smash:
Takodje ukoliko imate neki predlog i oko slusalica slusam...:sceptic:
Aj pa tako...cheers
1.IPod Nano neki od 1-5 generacije eventualno (predlog koji od njih u odnosu cena/kvalitet)
2.Ipod classic prevashodno zbog primamnjivog kapaciteta,verovatno 30GB ne bih preterivao bas.:d
3.Microsoft Zune prva generacija 30GB redje se nalazi ali je jeftiniji od Ipod-a,ali ne znam da li je bolji
4.Sandisk sansa Fuze
5.Sandisk sansa view,mada malo zazirem od sansa playera posto sam procitao celu temu ovde na benchmarku o njima i vidoh da su mnogo kvarljivi... Ukoliko imate neki bolji predlog voljan sam da udjem u razmatranje.
Slusalice koje takodje planiram da uparim sa MP3 playerom su neke od sledecih:
1.Sennheiser cx150
2.Razer ProTone m100
ili eventualno Sennheiser cx300 ukoliko budem bio raspolozen da se vise novcano ispruzim.:smash:
Takodje ukoliko imate neki predlog i oko slusalica slusam...:sceptic:
Aj pa tako...cheers