nemam bas nikakva iskustva sa externim hard diskovima pa bih vas zamolio za neke predloge..raspolazem sa nekih ~80e, premisljam se izmedju 4-5 modela, a ne znam koliko mi je sta bitno od karakteristika. Ne bih isao na manje od 500gb.
modeli koje sam ja gledao su:
samsung g2,
wd elements,
wd passport 2.0 vs 3.0
transcend storejet 2.0 vs 3.0
mozda jos neki predlog?
ne znam koliko mi je zapravo bitan taj usb 3.0, da li vredi doplatiti za tu razliku ili ne? I da li je i koliko bitan taj software koji se dobija uz odredjeni hdd ili to nije uopste bitno (nema svrhe) pa onda uzeti elements za iste pare vise gb-a? Fokusirao bi se na 2.5" modele ali nije neophodno ako drugi imaju znatno bolje performanse po slicnoj ceni. Dosta bi paznje pri odabiru na izgled hdd-a.
Isao bi danas u kupovinu pa bih vas zamolio da podelite samnom neke vase predloge/sugestije, iskustva i slicno..
Hvala!
modeli koje sam ja gledao su:
samsung g2,
wd elements,
wd passport 2.0 vs 3.0
transcend storejet 2.0 vs 3.0
mozda jos neki predlog?
ne znam koliko mi je zapravo bitan taj usb 3.0, da li vredi doplatiti za tu razliku ili ne? I da li je i koliko bitan taj software koji se dobija uz odredjeni hdd ili to nije uopste bitno (nema svrhe) pa onda uzeti elements za iste pare vise gb-a? Fokusirao bi se na 2.5" modele ali nije neophodno ako drugi imaju znatno bolje performanse po slicnoj ceni. Dosta bi paznje pri odabiru na izgled hdd-a.
Isao bi danas u kupovinu pa bih vas zamolio da podelite samnom neke vase predloge/sugestije, iskustva i slicno..
Hvala!