Šta je novo?

predlog za dobere i tihe kulere

radec

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
619
Imam nf-7s sa bartonom 2500+ , 2x80gb sata maxtor, ss2 satelitsku, dvd, rezac, reptor kuler, itd... Barton mi se greje sa reptorom , na difoltu na 58 stepeni , a kada otvorim stranicu kucista padne na 50-52 stepena .Predlozite mi koji kuler moze da se kupi u Beogradu , gde i za koju kintu a da provereno bolje hladi , a moze i predlog za tih a dobar kuler za izbacivanje toplote iz kucista type;

Sačekaš da u computer land stigne nešto od onoga što je najavljivano u hot hardware-u... A za osmicu pozadi, recimo cooler master.

Zalman 7000A ? :)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Ako je na ljestvici od 1 do 10 (koja podrazumjeva i bucnost i performanse zajedno),recimo, raptor na prvom mjestu a ovaj TT12 sto treba da stigne u pyramid na desetom, gdje bi po tebi bio Zalman 7000A?
Pozdrav!

-2 ?

LOL :)
Gde ima tog zalmana kod nas i po kojoj ceni? Zanima me i za Cu i za AlCu verziju.

Imam ja jedan AlCU.
Kontakt na PM

Vojkan je napisao(la):
LOL :)
Gde ima tog zalmana kod nas i po kojoj ceni? Zanima me i za Cu i za AlCu verziju.
Ima kod Uzelca jedan, videh ga danas.
Babaroga koliki je, uplasio me je na prvi pogled!!! :d

Ozbiljno... ono em ogromno, em tesko. Ne znam na koju bre plocu to moze da se montira!

Ja znam na koju ne može, na tvoj krš :d

Vojkan je napisao(la):
Ja znam na koju ne može, na tvoj krš :d
Neka, moja je vec kaparisala Tt Extreme Volcano 12 :beat:

Koja je varijanta bolja za P4 2.8 C, Zalman 7000A CU ili ALCU?

CAR je napisao(la):
...

Reci gde si ga kaparisao i koliko ces ga platiti - da nije Piramida :confused:

radec je napisao(la):
Imam nf-7s sa bartonom 2500+ , 2x80gb sata maxtor, ss2 satelitsku, dvd, rezac, reptor kuler, itd... Barton mi se greje sa reptorom , na difoltu na 58 stepeni , a kada otvorim stranicu kucista padne na 50-52 stepena .Predlozite mi koji kuler moze da se kupi u Beogradu , gde i za koju kintu a da provereno bolje hladi , a moze i predlog za tih a dobar kuler za izbacivanje toplote iz kucista type;
koje i koliko kucite imas?

radec je napisao(la):
...
Reci gde si ga kaparisao i koliko ces ga platiti - da nije Piramida :confused:
Pa da, na to sam mislio... uzecu ga od CompLand-a/Pyramid-a kada bude stigao.
Koliko ce me kostati... videcemo ;)

VultureSpin,tih i efikasan,jeftin,meni na T'Btrd-u B 1700+ @ 2300MHz temperatura ne prelazi 45s.

Mali HoBiT je napisao(la):
VultureSpin,tih i efikasan,jeftin,meni na T'Btrd-u B 1700+ @ 2300MHz temperatura ne prelazi 45s.
Meni sa tim istim "efikasnim" na Bartonu 2500+ @ 2150MHz ne prelazi 59 pod Primeom. (kuciste Chiefteck sa 4 dodatne 8-ce) :D

nisi dobro montirao kuler,ili isti nije ispravan,tako ti je to kod Spire il radi il ne radi :mrgreen:
ozbiljno,temperatura mi ma sta radio nikada nije presla 45s...

nisi dobro montirao kuler,ili isti nije ispravan,tako ti je to kod Spire il radi il ne radi :mrgreen:
'Bem ti lebac, a u kojim ti to mernim jedinicama meris temperaturu... u sekundama?!!! :beat:

Ako je tako, onda OK... eto ti tih tvojih 45 sekundi :d:d

Vjerujem ja tebi, al mi objasni kako to mislis ili radi ili ne radi, nije to ves masina!?

CAR je napisao(la):
...

'Bem ti lebac, a u kojim ti to mernim jedinicama meris temperaturu... u sekundama?!!! :beat:

Ako je tako, onda OK... eto ti tih tvojih 45 sekundi :d:d

ma de cu da pisem "stepeni" smorim se kada dodjem do slova "e" i onda bacim tastaturu :mrgreen:

Zekiyu je napisao(la):
...

Vjerujem ja tebi, al mi objasni kako to mislis ili radi ili ne radi, nije to ves masina!?

ma nije ves masina,to je "Spiro" ja sam 3 promenio da bi dobio onaj koji mi odgovara :mrgreen:

...

ma nije ves masina,to je "Spiro" ja sam 3 promenio da bi dobio onaj koji mi odgovara :mrgreen:
Po cemu se oni konkretno u fizickom izgledu ralikuju, jesu li svi jednako izbruseni da ne kazem ispolirani?, da li se svi prave isti broj rotacija u minuti (oko 2300), pa zasto bi se onda razlikovala temp. CPUa za recimo vise od +/- 3 stepena?

Miroslav je napisao(la):
...

koje i koliko kucite imas?

H type; ipomedija - 300w , inace poviseni midi - ako nesto znaci ima mesta za 4 cd roma i 2 flopija itd...

ma svi su isti,nema fizicke razlike...
neki nelezu dobro na procesor,tacnije imao sam jedan takav(mozda sam bio baksuz :D pa bas njega uzeo ),jedan koji je zveknuo sam od sebe(isto kada i HDD,struja ih unistila valjda) i jedan kojem je onaj round ide kabal nekako dosao do ventilatora i poj*bao ga...

Mislim da tvoj izbor treba definitivno da padne na trafo ulje, necujno, ne trosi struju, lepo mirise, posebno kada se sluzi u akvarijumu :S

demios je napisao(la):
Mislim da tvoj izbor treba definitivno da padne na trafo ulje, necujno, ne trosi struju, lepo mirise, posebno kada se sluzi u akvarijumu :S

LOL :d

E svasta cu cuti od ovog coveka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CAR je napisao(la):
...

Zar se takav overkloker za***ava sa Thermaltake-om? Za tebe je jedan rasni Thermalright SP-97

Alexandar je napisao(la):
...
Zar se takav overkloker za***ava sa Thermaltake-om? Za tebe je jedan rasni Thermalright SP-97
SP-97??? Sta je pa to?
Ocekivao sam da ces da kazes SLK900 i one varijacije... a ovaj SP-97 stvarno ne znam sta je?

A druga stvar... *ODAKLE* to da nabavim?!!!?

Vrh Dno