Šta je novo?

Predlog i link za pesmicu...Pomoc...

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Treba mi pomoc, verujem da ima ovde mastovitih.
Naime, dolaze mi neki pacijenti u kancelariju. Tek da naslute kakva smo firma (ocu da ih se resim), zelim da pripremim dobar ambijent - neku prigodnu muzicku temu koja ce ovde nas zabavi i opusti.

Ako imate ideju koja bi pesma (pesme) mogle da posluze svrsi - pomagajte. Ideja je da muzicka podloga bude slicna onoj iz pesme GNJILANE, Riblje corbe. Sto vise zavijanja - to bolje, ne mora da bude "domaca", moze i bilo koja persijsko-tursko-muhamedanska varijanta, samo da je ubedljiva. Lepo namestim mp3 player da vrti neprekidno jednu istu pesmu, svucem se u bretel majicu (isteglim je oko vrata najpre), izujem se (lavor sa ladnom vodom je vec spreman za pod sto), pustim muzikicu i milina jedna.

Svaka sugestija je dobrodosla, ali da ne pravimo sprdnju, stvar je prilicno ozbiljna, pa ocekujem takve odgovore (izbegavajte komentare, molim vas).

Na osnovu tvojih zahteva, namece se samo jedan zakljucak:
bilo sta sa prvog (nadam se i jedinog) "projekta" Meda Sakica, sina famoznog Sinana Sakica. To se ne moze recima opisati, mora se cuti... :p

Zorro je napisao(la):
bilo sta sa prvog (nadam se i jedinog) "projekta" Meda Sakica, sina famoznog Sinana Sakica. To se ne moze recima opisati, mora se cuti... :p

Mmmmm, Kremisimo!
Moram malo da pojurim po netu, ako uspem da nadjem.

I dalje sam otvorenih ociju i usiju za svaku sugestiju.

Zorro je napisao(la):

Brate, umro sam od smijeha kad sam vidio tvoj post jer si mi procitao misli. Citam sta brzi u prvom postu trazi i jedino mi pada na pamet "Drumovi Mi Drugovi" by Medo Sakic. Potpuno si u pravu da se to ne moze rijecima opisati. brzi javi kako je prosao sastanak.

Eh, da ti je sad kaseta koju je neki ganci pustao u bolnici kad god doktori i sestre podju u vizitu (moj drugar je lezao sa njim u sobi, pa sam imao prilike da cujem).Refren ide otprilike ovako:

Kad ja zenu vidim, meni k***c skoci,
skoci i nabrekne, i jos se ukoci...

Haaaaa, zamislite to, a muzika je uradjena kao najozbiljniji narodnjak, sa "virtuoznom" harmonikom i svime sto tu pripada.Ja sam se kidao od smeha.
Ne znam kako se zove interpretator, ali ako neko prepozna refren, moze slobodno da preporuci coveku, ovo ce ih oterati ne iz firme, nego iz zemlje.

Hali Gali Halid

Hajde da se drogiramo i ostalo jos bolje.

boskovic je napisao(la):
Brate, umro sam od smijeha kad sam vidio tvoj post jer si mi procitao misli. Citam sta brzi u prvom postu trazi i jedino mi pada na pamet "Drumovi Mi Drugovi" by Medo Sakic. Potpuno si u pravu da se to ne moze rijecima opisati. brzi javi kako je prosao sastanak.

A `el znas da mu otac nije bio upoznat sa snimanjem ploce. I da je zamalo dobio infarkt kada je preslusao... Medo mu se posle izvinjavao preko novina:p

Ljudi, dajteneki link. Nikako ne mogu da nadjem pomenuti mega-hit za DL (a dobro sam se primio, po vasim komentarima sudim da ce to biti prava stvar!).

Auuu... Stvarno za neverovati, ali izgleda da Meda Sakica nema nigde na netu za download. Pronasao sam nekoliko linkova, ali svi su bili "broken". To verovatno ima veza sa njegovom ultra-kratkom karijerom.
Jedino da probas preko "domacih" izvora...

Ja sam skidao muziku sa audiogalaxy-ja :( smrc, a sad je vise ne skidam boom i nemam pojma gdje da skines Meda Sakica, ali potrudi se vrijedi.
Amon_Ra jesi cuo da je Medo Sakic bio na EXIT-u i da ce on i Darren Emerson saradjivati na Medovom novom albumu? Emerson je bio prosto odusevljen njegovim vokalom i htio je da ubaci neke Medove stvari i mix drugu noc EXIT-a ali nije ih imao na plocama. Prava steta:D

E, drugari, vi ste malo zastranili:D

E prijatelji, dok necujete nesto sto se zove "Fazlija", ili recimo DJ Krmaka, niste ni dotakli dno, ma ni zagrebali.....
Produkcija Lazarevic Rules..... :)

A mozete da probate i Braca Bez Gaca-Jebi Jebi Milivoje (izvinjavam se zbog recnika) mada mislim da su i ostale pjesme ovog VIS-a u slicnom fazonu

Dajte neki link za tog Fazliju ne mogu nigdje da skinem to

Evo ti tri predloga mislim da je bar jedan pravi :) (meni stoje u dir-u *******cije:))
Po meni prva je najača
1.Zvonko Demirovic - Keksandzika
2.Zoran Kulina - Gari Garo, Evo Brke, Ja Sam Lola, Soferska
3.Patos - Necu Zenu, Necu Brak

Sve je to super, ali niko da posalje neki koristan link. A meni se sastanak blizi.

Eh da, zaboravi Vatrogasce. I oni su neko dno zivota.
Traktori,Ja Volim Vatat Muve,Ritam iza denser...

Vatrogasci - Motori ili Rythm is the dancer ili No limit ili Rasputin

Mozes ih ja milim naci i na nostalgiji i na sakali

E, da, ovo ces sigurno lakse naci:
Nervozni Postar, recimo: Zapamti dobro ja sam gazda, Nova Godina,Zenska glavo zakon sam ti ja... I tu sigurno ne mos' da omanes.

Nenad je napisao(la):
Hali Gali Halid

Hajde da se drogiramo i ostalo jos bolje.

Ako sam dobro shvatio taj Halig Gali Halid pjeva taj refren

"Kad ja zenu vidim, meni k***c skoci,
skoci i nabrekne, i jos se ukoci... "

u pjesmi "Hajde Da Se Drogiramo" ?

...zivo me zanima

Evo bas sad iz zezanja gledam na WinMX-u....ti likovi su iz federacje ba jel? :D oni ili lazu ili su to sve DSL i T3+ prikljucci sa kojih se skidaju ovi soneti
no comment

Vrh Dno