Šta je novo?

Predlog do 500 evra

darkoko

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
620
E ovako, resio sam da kupim 8800GT graficku i 500 GB HDD, sto je nekih 280 evra.
Dakle, ostaje mi 220 evra za plocu procesor i memoriju. Potreba najvise za igranje igrica i gledanje filmova u HD formatu.
Dajte predlog?

Znaci ne treba da bude ista, tako da bih kupio drugu za neko vreme kada joj padne cena. Ali da li ce mi 3870 biti dovoljno dobra za prvo vreme dok ne dodje druga?
Da sumiram konfiduraciju.

E8400 - 150
Asus P5K Pro - 100
Geil (ili neka druga) 2X1GB - 50
WD 500 GB - 85
3780 - 160

Sve zajedno 545

E sad jos jedna stvar mi je pala na pamet da ce mozda biti problem, a to je moj Chieftec 450W, znam da je za CF varijantu malo, ali samo sa jednim GPU jel dovoljno?

Poslednja izmena:
Sa tom konfom bez CrossFirea igre ce ti leteti ko lude,a tek kad budes imao Crossfire...eeeeee
napajanje ce za CrossFire biti slabo,ali valjda ces sakupiti i tih 60e za drugo napajanje.,)

Poslednja izmena:
Bas bih voleo da cujem gde si nasao E8400 za 150e. Za te pare nema ni E8200. Kad smo vec kod toga pricaju da ce ovih dana doci do spustanja cena ovih procesora. Hoce li neko od zaposlenih u ovim uvoznickim firmama da nam to potvrdi?

Ima na ITSVETu , ali navodno je greska u cenovniku.
I bilo je prosle nedelje na PCB. Sad tamo ima za 165, ali nema na lageru. Prevaranti sve

A E8500 ima na benchu na prodaji za 190.

Ma mora da se neko izleteo prosle nedelje i prodavao po realnoj ceni, pa posle kad su videli koliki im je ostao lager starih, shvatili da ce puci ako puste po tim cenama nove.

Nazad
Vrh Dno