Šta je novo?

[PREDLOG] Benchmark vesti koje su prikazane na forumu

DariusIII

Slavan
Učlanjen(a)
08.12.2006
Poena
435
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9900X + Scythe Fuma 3
Matična ploča
Gigabyte X870E Aorus Elite Wifi7
RAM
64GB G.Skill Trident Z5 RGB
GPU
PowerColor Hellhound RX 9070XT
Storage
WD Black SN850X 2TB, WD Black SN850X 1TB NVME, 2x Samsung 870 EVO 4TB SSD
PSU
FSP Hydro PTM X Pro 1000W
Kućište
Cooler Master TD500L
Monitor
LG UltraGear 27" x 2
Miš & tastatura
Razer BlackWidow V4 Pro + Razer Basilisk V2
Pristup internetu
  1. ADSL
Pošto čitam vesti sa sajta koje su postovane ovde na forumu, počinje da me iritira nedostatak direktnog linka na konkretnu vest u okviru posta na forumu. Potraga za konkretnom vešću u moru sadržaja na sajtu, je blago rečeno, noćna mora.Molim vas da kada već streamujete vesti sa sajta ovde na forum, bar da link ne bude generički, već da vodi na konkretnu vest, kada već piše da ostatak vesti možemo pričitati na benchmark sajtu. Isto važi i za generičke linkove gde se pominju windows hub i ostali hubovi na sajtu.

To su ljudi i ranije predlagali ali ništa još nije urađeno po tom pitanju. Ako je cilj bio da se ovim poveća poseta sajtu mislim da je kontraproduktivno. Ja sam veliki broj puta odustao od čitanja jer nisam na prvi pogled našao tekst na sajtu. Nije lenjost u pitanju, prosto mi vređa inteligenciju takav vid marketinga. Osećaj je kao kad na TV- u gledam neku emisiju, počnu reklame od 5-10 minuta, taman dočekaš da završe a od emisije ostala samo odjavna špica

Poslednja izmena:
Mozete zamisliti kad i meni ovo smeta :) Pomenuo sam bio odavno, receno mi je da ce programeri resiti i nista nije reseno. Isto izgubim volju da jurim konkretnu vest po sajtu... Ovo nije marketing inace, ne vidim kako tera korisnika da cita jos sadrzaja, vise ga odvraca...

Poslednja izmena:
I mene ovo izuzetno iritira. Link na direktnu vest a ne da babram po celom sajtu.

Ja, nazalost :(, samo ignorisem takve teme.

Ni ja više ne idem na sajt. Pročitam ono kratko i kažem: Pa fino...

Pogotovo je problem za nas koji uglavnom koristimo telefone za pristup forumu i sajtu.
Ne bi bilo lose omoguciti i komentare na teme sa vestima ali verovatno nista ni od toga. :(

Pošto čitam vesti sa sajta koje su postovane ovde na forumu, počinje da me iritira nedostatak direktnog linka na konkretnu vest u okviru posta na forumu. Potraga za konkretnom vešću u moru sadržaja na sajtu, je blago rečeno, noćna mora.Molim vas da kada već streamujete vesti sa sajta ovde na forum, bar da link ne bude generički, već da vodi na konkretnu vest, kada već piše da ostatak vesti možemo pričitati na benchmark sajtu. Isto važi i za generičke linkove gde se pominju windows hub i ostali hubovi na sajtu.

+1

Ovo nije marketing inace, ne vidim kako tera korisnika da cita jos sadrzaja, vise ga odvraca...

Na žalost Peca je prioritet dao sajtu, forum je tu tek na drugom mestu. Druga stvar je što, ukoliko ste logovani na sajt, možete postaviti komentar na vest, a nama, koji čitamo iste vesti preko foruma, ta mogućnost nije data.

Ja mislio da ovo samo meni smeta :).

Deluje kao vrlo jednostavna stvar, linkovanje vesti a ne sajta i to je to, ali vreme ce pokazati. Drago mi je da vidim da ne smeta samo meni :D

Mislim da je problem "šta je starije, kokoška ili jaje".. U trenutku spuštanja vesti u bazu ne zna se link do vesti, pa ne mogu da ubace link u poruku koja se pojavi na forumu.

Kako je moguće da se ne zna link do vesti. Nije nikakav problem da se u kodu sastavi link koji će biti validan kad se vest ubaci u bazu.

Poslednja izmena:
Ili sam post na forumu nakon objave na sajtu editovati i ubaciti ispravan link, manuelno.

Samo da javim da je rešena ova stvar, sad link vodi direktno na vest.

Vrh Dno