Šta je novo?

Predlazete

mr.boni

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
319
Koju graficku mi predlazete da stavim na plocu Asus A7N8X-X?

HVALA!!!

odakle si sokole nasho tu plochu ??? iz podruma ?

pa shta da ti predlozim .. ako ti neko udeli za dzabe, a najverovatnije hoce - ima dosta grafika za tu plochu ..

kolko se ja secam, ta plocha ima AGP 8x. e sad, poshto toga na sajta asusa nema, na nekoliko linkova videh, da pishe - 1.5v only. shto me jako buni, jer AGP 8x radi na 0.8v.

sa druge strane, kolko se takodje secam, uglavnom su u konfiguracijama uz te matichne ishle karte FX5200. imash to za 10ak evra po oglasima.

7300GT (DDR3) za AGP ili 7600GS AGP - potrudi da nađeš neku u oglasima.

odakle si sokole nasho tu plochu ??? iz podruma ?

pa shta da ti predlozim .. ako ti neko udeli za dzabe, a najverovatnije hoce - ima dosta grafika za tu plochu ..

kolko se ja secam, ta plocha ima AGP 8x. e sad, poshto toga na sajta asusa nema, na nekoliko linkova videh, da pishe - 1.5v only. shto me jako buni, jer AGP 8x radi na 0.8v.

sa druge strane, kolko se takodje secam, uglavnom su u konfiguracijama uz te matichne ishle karte FX5200. imash to za 10ak evra po oglasima.

Išao je i Gforce4000Ti :DPloča jeste starija ali dobro šta sad čovek je ima i hoće da joj produži život:)Obe karte koje je naveo Cat uzmi u obzir i recimo ako nadješ neki polovan ATI X1600/1650pro/xt sa 256ddr2 sve preko toga ti se ne isplati :wave:

Poslednja izmena:
Skoro je bila slicna tema i zakljucak je bio da uz neki Barton [email protected] nista preko 7600GS ili 7600GT se ne "isplati". Navedene kartice podrazumjevam da su polovne.
Uz 2GB memorije i pomenuti takt CPU-a to bi bilo dovoljno za neko recimo pristojno igranje u 800X600 rezoluciji (medium detalji).
Sasvim upotrebljivo za toliko star kompjuter.

E sad, ja imam slican kompjuter i ne bi stavio nijednu graficku karticu koja kosta preko 50Eura. ;)

Vrh Dno