Garfield
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.06.2007
- Poena
- 304
Pozdravljam sve ljude koji su dosli da pogledaju ovaj naslov. Problem koju cu navesti desava mi se iskljucivo kada pokrenem neku igru, bilo to WOW, S.T.A.L.K.E.R., C&C Tiberium Wars ili cak starije naslove CS 1.6 pa i emulator za Nintendo 64 . . . Levo pomenuta konfiguracija je stara 2 meseca i radilo je sve bez problema sve do nekih 2 nedelje unazad. Pokusavao sam da resim problem na razne nacine: reinstalirao sam windows xp sp2, windows xp sp2 x64, skidao sam naj novije drajvere sa nvidiinog sajta, takodje sam skinuo naj noviji DX 9.c, medjutim uvek se ista stvar desava. Nakon ulaska u igru (bilo koju) potrebno je otprilike 10-20 sekundi dok ne zablokira ceo sistem. Predpostavljam da je neki kvar u grafickoj mada nisam siguran jer nisam strucan da sam donosim takve zakljucke. Razmisljam da li ima neke veze sto memorije nisu istog takta, mada ne verujem da je to u pitanju jer je radilo tako pre bez problema. Ako neko ima resenje za ovaj problem bio bih mu jako zahvalan, ili barem da mi se kaze u cemu je problem da ne menjam bespotrebno pogresnu komponentu.