Šta je novo?

Prebacivanje videa u drugi (manji) format

Prim

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
304
Prebacivanje videa u drugi (manji) format

--------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav svima. Imam jedan problemčić. Naime radio sam s programom Adobe Premiere Elements 3.0 za obradu videa i pravljenje dvd-a. Izvrstan program s mnoštvom efekata, predložaka za dvd, ... E sad je nastao problem kada sam s mini dv kamere izvukao snimku na hard. To je nekih 23min a on mi je to stavio na hard u format avi. veličine 4,85Gb što je enormno veliko. Jedino što ja neznam je to s kojim programom naravno nekim free da sanjim veličinu tog videa da ga mogu staviti u divix verziju, znači kako tih 23min staviti na cd??? Unaprijed hvala :wave:

26 pogleda i niko da pomogne. Hvala

Sony Vegas, importujes media file, izbacis sta ti nije bitno i exportujes u tip fajla koji zelis.
Pre toga podesis izlazne atribute videa, frame, audio....

Pa kad si vec poceo sa Adobeom sto nisi i zavrsio sa njim? Ja ti savetujem umesto divx da biras format DVD i da narezes na DVD umesto na CD.

Slazem se s Brankom jel mi je kvalitet snimke i zvuka savršen, sada da ga kompresiram izgubio bih na tim stvarima.
Ok Hvala Pozdrav Prim

Pa kad si vec poceo sa Adobeom sto nisi i zavrsio sa njim? Ja ti savetujem umesto divx da biras format DVD i da narezes na DVD umesto na CD.

Ja to pokusavam vec mesec dana i nikako mi ne ide.
Moze neki mali "step by step" tutorial za Adobe Premiere pro please:)

Da li on moze sve da odradi do kraja i capture i mepeg kompresiju i pravljenje dvd-ja?
Kako u njemu da ubacim datum i vreme snimka sa kamere?

Hvala:)

len0x presents Auto Gordian Knot 2.45 - The tool for Xvid/Divix conversion
Gore navedeni alat riješio mi je sve probleme oko ripanja dvd-a tj. ogromnih avi. fajlova u dva klika. Pozdrav
Program je free pa ga skinite evo i tutrijal :wave:

Prilozi

• AutoGK_en.doc
    91 KB · Pregleda: 404
dr divix 1.06

Ne mogu da verujem da niko nije čuo za "DVD Shrink".

Koristim DVD Shrink ali za izbacivanje nepotrebnih titlova, scena, najava filmova-spot, dodatnih filmića u originalnim dvd izdanjima tako da to sve uklonim s shrinkom i napravim kopiju dvd-a bez tih stvari.

Poslednja izmena:
Vrh Dno