Šta je novo?

Prebacivanje slike sa lap-top na TV

shmiga

Slavan
Učlanjen(a)
17.07.2007
Poena
304
Na lap-top računaru imam VGA izlaz a hteo bih da sliku sa monitora prebacim na naj običniji TV sa činčevima ili S-videom. Da li je moguće samo sa kablom to uraditi ili mora da postoji neki konverter? Da li su potrebna neka soft podešavanja ili ide odmah? Naravno, treba mi naj prostija i naj isplatljivija varijanta. Hvala unapred!

Mora konverter, sve ostalo je zaludjivanje i bacanje para. Treba ti ovo , ili nešto slično.

Poslednja izmena:
Zahvaljujem se, pretpostavio sam da ne može bez konvertera.

Na lap-top računaru imam VGA izlaz a hteo bih da sliku sa monitora prebacim na naj običniji TV sa činčevima ili S-videom. Da li je moguće samo sa kablom to uraditi ili mora da postoji neki konverter? Da li su potrebna neka soft podešavanja ili ide odmah? Naravno, treba mi naj prostija i naj isplatljivija varijanta. Hvala unapred!

Nisi nam dao konkretne podatke sta taj lapatop ima od izlaza ,TVout ,DVI,HDMI,D-SuB,Copozite,SVHS ???

Pardon nisam obratio paznju,sory.

Trebao je da napise o kom laptopu se radi,ako je noviji sigurno ima jos neki izlaz npr. compozitni...

Pročitao sam negde da i ovo može da završi posao:

Prilozi

• VGA to Svideo.jpg
    VGA to Svideo.jpg
    9.4 KB · Pregleda: 30
To može samo na retkim grafičkim koje imaju tv-out preko VGA, pa je signal na izlazu već konvertovan. Ovako, keine.

To može samo na retkim grafičkim koje imaju tv-out preko VGA, pa je signal na izlazu već konvertovan. Ovako, keine.

Možda kod SHMIGE to radi, a košta samo 5€ ?!
Bilo bi lepo da neko napiše koji modeli lapaca rade sa onim adapterom (kablom).

ja sam isto negde pokretao temu, bas sa ovim pitanjem. imam isti problem, nisam uopste obratio paznju da li hp 6735s ima s-video kad sam ga kupovao (ima samo vga)... i nikako da nadjem nekoga ko je uspeo da izbaci sliku na tv da me posavetuje.... ne daje mi se bas 3000 dindzi za taj konverter...

Nije to ni mnogo kad´ se setim da je do pre godinu-dve koštalo 80€.

Vrh Dno