Šta je novo?

Prebacivanje save game sa starog na novi komp

hunder

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2008
Poena
465
Jel izvodljivo da se prebaci kompletan save game sa starog kompa na novi. Imam gomilu zapocetih igrica(narodnih) a treba da sklopim novi komp.

Trebaš naći folder i fajlove za svaku igru posebno, može biti u instalacionom folderu, Appdata folderu, My documents itd, proguglaj ili pretaži disk (ime igre, proizvođač...), i kopiraš na isto mesto. Često će trebati i konfig fajlove pored "save" fajlova. Dosta igrica možeš i da cele iskopiraš, bez instalacije i radiće, naročito te. Samo pazi jer neki fajlovi("game save", konfiguracioni) znaju biti na drugom mestu.

Poslednja izmena:
Pa to je problem sto ne mogu da pofatam gde koja gde ide. Konkretno assassin creed odyssey. Nigde ga nema...

^tema bi mogla u Sticky, pa da se konkretni rezultati ubace u prvi post! Jako korisno. Javio sam vec modovima.

Pa realno koja god igra da mu treba samo treba da izgugla "naziv igre save location".. Nema tu mnogo sta za diskusiju. Ajde 2019-a je jos se ne moze izguglati, ovakve teme datiraju iz ranih 2000-ih kada je dialup bio na snazi, pa i razumljivo s obzirom da jos nije bilo ni youtube-a, mada je bilo text guidova u svakom pogledu. Brze mu je da proceslja na netu nego da ceka odgovor.

Nije uopste tako prosto, zbog vise verzija igara i vise verzija Windows-a. Evo, za SC2 imam na 3 mesta save-ove, i uopste ne znam koji je koji, sem po datumima :(
Pogotovu sto imam jedan folder tipa Startcraf 2, sa Saves podfolderom (i nekim save-ovima), a onda Accounts\..\Saved Games u kojima su noviji save-ovi ;)

Lako je bilo za Warccraft 3! :)

Ма компликујете, лепо је објашњено како. Ја сам скоро хтео да видим где се снимају позиције (мада ми није нешто битно) па снимио једну и онда тражио нешто са тазе датумом, нема много локација где да се тражи и за час нашао. Само ко неће или му баш не иде од руке не може да нађе.

Vrh Dno