Šta je novo?

Prebacivanje sa mini DV kamere na racunar

Milan

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2002
Poena
619
Kamera Sony DCR-PC5e, firewire 6/4 i racunar sa Win 7x64. Windows vidi kameru ali je Picture Motion Browser ne vidi. Dakle, da li to moze na ovom windows-u i da li mi fali neki software mozda?

Poslednja izmena:
To je max kvalitet. Bilo koji drugi program koji prebacuje snimak kroz DV daje isti kvalitet.

A ajde drugo pitanje - kako prebaciti na komp (netbook) koji nema FireWire prikljucak??

hmmm.. nikako!

pa ako u netbooku ima pcmcia onda moze.

Kamera Sony DCR-PC5e, firewire 6/4 i racunar sa Win 7x64. Windows vidi kameru ali je Picture Motion Browser ne vidi. Dakle, da li to moze na ovom windows-u i da li mi fali neki software mozda?

Kojim programom ces kasnije raditi obradu?
Svaki od njih ima capture opciju.

Kojim programom ces kasnije raditi obradu?
Svaki od njih ima capture opciju.

Pa necu raditi nista vise. Trebalo mi je samo da prebacim snimak sa kamere na komp. Problem je bio sto Picture Motion Browser nije video kameru, verovatno zbog verzije Windowsa. WinDv mi je zavrsio posao.

Pa necu raditi nista vise. Trebalo mi je samo da prebacim snimak sa kamere na komp. Problem je bio sto Picture Motion Browser nije video kameru, verovatno zbog verzije Windowsa. WinDv mi je zavrsio posao.

Ma hoces, sigurno. Samo je pitanje vremena, kada ces zeleti da probas tranzijie, ubacivanje teksta, PiP i ostale zezancije.

Ma hoces, sigurno. Samo je pitanje vremena, kada ces zeleti da probas tranzijie, ubacivanje teksta, PiP i ostale zezancije.

Paaaa, nema puno texta na ovim snimcima :D:d. Shalu na stranu, skinuh gomilu nekog software-a. Kad nadjem malo vremena verovatno cu se poigrati.

Uzmi odma u startu jeda od najboljih:
Adobe Premiere Cs3 ili Cs4.
Imas gomilu tutorijala, knjiga itd. Kompatibilan sa Photoshopom, itd..

Vrh Dno