Šta je novo?

Prebacivanje sa 8mm filma u digitalni format

skydiver

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
620
Da li znate da neko radi prebacivanje filmova sa, ja mislim da je to 8mm film, stari format bez zvuka koji se pusta na projektoru, u neki digitalni format DVD, dvix nebitno?

Moze u Beogradu, Kragujevcu, Kraljevu???

Imam gomilu nekih snimaka koje je cale uradio kad smo ja i burazer bili klinci, i bas bi voleo to da prebacim, sto da bih mogao da odgledam (crko mi projektor), sto da bi sacuvao!

Hvala unapred.

Pozdrav! :wave:

E bas pre neki dan sam video oglas i upao mi je u oci jer je glasio "sa svega na sve". Pogledaj na www.halooglasi.co.yu a ja ako nadjem okacicu ti ovde info.

I mene zanima...

http://solair.eunet.yu/~videoart/index.htm

Upravo sam razgovarao sa covekom, kaze da prebacuje sve i svasta, ukljucujuci i ton 8mm filmove.

Cena za 70 minuta snimka je 20 eur + 5 eur ako je tonski snimak, to je cena narezanog DVD-a u mpeg2. Sledeci disk je 15 + 5 eur.....

I da napomenem - kaze da je 'proba' besplatna, tj kada dodjete pusti se probni snimak i ako ne odgovara - nikom nista...

Poslednja izmena:
Malo me nervira sto je u bg |>
no cena mi se svidja, ako iskopam filmove, i neko proba pre mene, mogao bih i svoje kucne snimke da mu prosledim... posle ubacim neki mp3 |))

Video ART, koji je preporucuio milanbb je super, covek od 50 i kusur godina na NBG-u, ozbiljan, ja sam prebacivao pre 2 godine kod njega isto 8 i super 8 filmove u mpeg2, najbitnije je da ne radi preko platna i kamere nego ima masinu za telekiniranje.
Unos je radio tad preko ATI All in wonder karte, sad ga pitajte sta ima.
Pozdrav

E to mi treba, preporuka od nekog ko je imao iskustva! Mada mi je OK i ovo sto mozes lepo da vidis kako ce da ispadne, pa ako ti se svidja vozis, ako ne nista.

Mada vidim da ce skupo da me kosta ot letovanje, jer kotura imam podosta.

Hvala na infu

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno