Šta je novo?

Prebacivanje kredita PREPAID > PREPAID

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Da li je kod VIP-a moguce prebacivanje kredita sa prepaid na prepaid broj i ako jeste, kako? Hvala.

Ja nisam cuo...Sa druge mreze jeste, ako uzmes paket prepaid da te neko zove i tako dobijes 20 dinara za svaki minut razgovora. Ja kupim karticu od 200 dinara, sam sebe pozovem i na racunu dobijem 550 dinara za sve mreze. Jeftinije mi je nego da uplacujem kredit + mi ostane 064 recimo kartica sa 200 minuta ka sms-u i 200 sms poruka...

Ja tako radim sa ovim gde imam minute .... par dana pre kraja meseca, proverim na oba broja (privatni i poslovni) koliko mi je minuta osstalo, pozovem sam sebe, i "skupljam" ....

Čak sam sa Telenorovog gde mi se nakupilo minuta iz "Prenesi" sve iskoristio. :) :) :) :) Dovoljno je reći da sam "nakupio" preko 14000 dinara na VIP prepaid broju .... Šteta samo što se ne može parking plaćati sa ovim kreditom ...

Pazi samo da ne promene pravila :) Kod nas je sve moguce, bolje ih trosi

Prijatelj koji je na VIP-u mi kaze da to da dobijate 20 dinara kada vas neko pozove, mora da se plati kao dodatna usluga 200 dinara, a pritom zvanje sa telenor prepaid broja recimo kosta oko 15 dinara sa svim porezima, uspostavama veze i slicno, tako da ne znam da li je to uopste ispaltivo. Pritom on kaze da to vazi samo nedelju dana.

Prijatelj koji je na VIP-u mi kaze da to da dobijate 20 dinara kada vas neko pozove, mora da se plati kao dodatna usluga 200 dinara, a pritom zvanje sa telenor prepaid broja recimo kosta oko 15 dinara sa svim porezima, uspostavama veze i slicno, tako da ne znam da li je to uopste ispaltivo. Pritom on kaze da to vazi samo nedelju dana.

Ne košta ta usluga 200 din, nego kad dopuniš kredit 200 din uslugu možeš da koristiš 7 dana, posle toga ubaciš novu dopunu i piči. Inače bonus kredit koji si prikupio ne ističe posle 7 dana, ističe samo mogućnost da taj kredit prikupljaš. I što se tiče minuta na telenoru to je tačne za neke prepaid pakete, ali imaš i jeftinijih prepaid paketa, tako da se i te kako isplati prebacivati. Remimo OVAJ za recimo 100 dinara dopune možeš napraviti prema Vip-u oko 13min razgovora, što ti uveća kredit za 260 din. Znači 2,6x veća korist.

Nazad
Vrh Dno