- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 319
Kupio sam juce neke DivX filmove (.avi) juce i hteo bih da ih prabacim u DVD format i narezem na DVD diskove. Da li je to moguce, sa kojim programom i da li je freeware???
Mozda hoce covek ga gleda na DVD playeru....Crni je napisao(la):A cemu DivX-->DVD?
Dobijeni DVD ce biti istog kvaliteta kao i DivX pod uslovom da se dobro odradi konverzija![]()
sH@DoW je napisao(la):Mozda hoce covek ga gleda na DVD playeru....
Crni je napisao(la):A cemu DivX-->DVD?
Dobijeni DVD ce biti istog kvaliteta kao i DivX pod uslovom da se dobro odradi konverzija![]()
To se podrazumeva.eternity je napisao(la):...a pri tom mu DVD player ne pusta DivX filmove.
Palo mi je i to na pamet, ali ne znam koliko je covek upucen...eternity je napisao(la):...a pri tom mu DVD player ne pusta DivX filmove.
Probaj Avi2DVD.
Crni je napisao(la):...
S druge strane, racunam da vecina aktuelnih modela manje-vise uspesno izlazi na kraj sa DivX/XviD formatom, pa pretpostavljam da bar ljudi sa foruma obracaju paznju na taj detalj kad se odlucuju za model
...
NaravnoPaja je napisao(la):DVD player-i se ne proizvode (i prodaju) samo poslednjih godinu-dve (od kada postoji mogucnost citanja i DiVX sadrzaja)!
Crni je napisao(la):Naravno
Ali, morao bih da budem mnoooogo emotivno vezan za neki stariji model da ne bih gledao kako znam i umem da ga zamenim za neki noviji sa odgovarajucom podrskom, a pad cena u medjuvremenu bi samo ubrzao zamenu... Mene licno bi smaralo da prebacujem sve filmove u DVD, ali nisu svi ljudi isti tako da NHF
cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari