Šta je novo?

prebacivanje AVI formata u DVD format

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Kupio sam juce neke DivX filmove (.avi) juce i hteo bih da ih prabacim u DVD format i narezem na DVD diskove. Da li je to moguce, sa kojim programom i da li je freeware???

a moze i avi2dvd, koji je takodje besplatan |>

A cemu DivX-->DVD?
Dobijeni DVD ce biti istog kvaliteta kao i DivX pod uslovom da se dobro odradi konverzija ;)

A najbrze ce ti to odraditi WinAVI, ali nije besplatan.

Poslednja izmena:
sH@DoW je napisao(la):
Mozda hoce covek ga gleda na DVD playeru....

...a pri tom mu DVD player ne pusta DivX filmove.

Probaj Avi2DVD.

Crni je napisao(la):
A cemu DivX-->DVD?
Dobijeni DVD ce biti istog kvaliteta kao i DivX pod uslovom da se dobro odradi konverzija ;)

Mozda covek drzi video klub pa mu treba. Poznajem ja vec neke koji to rade i jako mi to ide na zivce. Prvo pola sata moram da proveravam 100 gluposti kad ocu da uzmem neki dvd da gledam.

Pa pola ljudi po dvd klubovima prebacuju divx na dvd. Jednom sam na dvd-u cak video i najgori moguci snimak kamerom ( onaj gde se ljudi setkaju na pocetku filma).

I posle kazu dvd snimak je super, jeste ali original.

eternity je napisao(la):
...a pri tom mu DVD player ne pusta DivX filmove.

Probaj Avi2DVD.
Palo mi je i to na pamet, ali ne znam koliko je covek upucen...
S druge strane, racunam da vecina aktuelnih modela manje-vise uspesno izlazi na kraj sa DivX/XviD formatom, pa pretpostavljam da bar ljudi sa foruma obracaju paznju na taj detalj kad se odlucuju za model ;)
A problemi sa titlovima i ostale bubice su vec prica koja nema direktno veze s tim, pa sam zato i pitao da se ne muci covek dzabe ako je nesto drugo u pitanju...

Crni je napisao(la):
...
S druge strane, racunam da vecina aktuelnih modela manje-vise uspesno izlazi na kraj sa DivX/XviD formatom, pa pretpostavljam da bar ljudi sa foruma obracaju paznju na taj detalj kad se odlucuju za model ;)
...

DVD player-i se ne proizvode (i prodaju) samo poslednjih godinu-dve (od kada postoji mogucnost citanja i DiVX sadrzaja)!

Paja je napisao(la):
DVD player-i se ne proizvode (i prodaju) samo poslednjih godinu-dve (od kada postoji mogucnost citanja i DiVX sadrzaja)!
Naravno ;)
Ali, morao bih da budem mnoooogo emotivno vezan za neki stariji model da ne bih gledao kako znam i umem da ga zamenim za neki noviji sa odgovarajucom podrskom, a pad cena u medjuvremenu bi samo ubrzao zamenu... Mene licno bi smaralo da prebacujem sve filmove u DVD, ali nisu svi ljudi isti tako da NHF ;)

cheers

Crni je napisao(la):
Naravno ;)
Ali, morao bih da budem mnoooogo emotivno vezan za neki stariji model da ne bih gledao kako znam i umem da ga zamenim za neki noviji sa odgovarajucom podrskom, a pad cena u medjuvremenu bi samo ubrzao zamenu... Mene licno bi smaralo da prebacujem sve filmove u DVD, ali nisu svi ljudi isti tako da NHF ;)
cheers

Radi se jednostavano o tome da su stariji uredjaji kvalitetniji od krsheva koji se sada prodaju (sa DiVX podrskom)...

Nazad
Vrh Dno