TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 285
Prečistač i odvlaživač (3h i trotec ttk40) rade zajedno bez problema. Sa inverterom nemam iskustva.
Linkovani model je "Pro", a ti tražiš Pro model serije 4 (dakle "4 Pro"). Ja bih išao na 4 Pro.Jel ovo zapravo 4 PRO i koja je razlika ako ne: https://www.shoppster.rs/p/0066506
Takodje vredi li ovaj uzeti na ovoj ceni?
Da li vredi zavisi od problema koji imaš. Ti si rekao simptom (vlaga). Nisi rekao koja ti je temperatura i vlaga u stanu, konfiguracija i veličina stana, kao ni zašto bi ubacivao klimu.Kakav setup biste preporučili i da li uopšte vredi ići na 3 uređaja, prečišćivač, inverter klima i odvlaživač. Prostorija u kojoj bi se koristilo baš ima problem sa kondenzom.
Linkovani model je "Pro", a ti tražiš Pro model serije 4 (dakle "4 Pro"). Ja bih išao na 4 Pro.
Da li vredi zavisi od problema koji imaš. Ti si rekao simptom (vlaga). Nisi rekao koja ti je temperatura i vlaga u stanu, konfiguracija i veličina stana, kao ni zašto bi ubacivao klimu.
P.S. Ako je problem do izolacije ovim uređajima ćeš samo "lečiti" simptom, a ne uzrok.
Pa ako ti trebaju tri uređaja, onda idi, s obzirom da su im primarne namene različite.Kakav setup biste preporučili i da li uopšte vredi ići na 3 uređaja, prečišćivač, inverter klima i odvlaživač. Prostorija u kojoj bi se koristilo baš ima problem sa kondenzom.
Ima li neka konkretna marka/model koji mogu da potrazim?
Koliko oni generalizuju toliko i ti to radiš.Alfa radi savršeno na tvoju žalost! Dok ovde obijate postove o senzorima, škripanju plastike, zujanju ventilatora, buđavim filterima i td. alfa fercera laganica.
Samo brate kupi Xiaomi!![]()
Tvoje mišljenje...slažem se da se ne slažemo. Ovde imaš takve likove da na sva zvona pljuju kad se iznese način rada senzora non Xiaomi uređaja a ćuti se na žalbe korisnika Xiaomi uređaja koji bi po aršinima nekih trebalo spaliti te uređaje ako se vodimo komentarima za non Xiaomi. Inače kvakova i problema sa Xiaomi uređajima ima 6x više koliko sam uspeo da ispratim u temi.Koliko oni generalizuju toliko i ti to radiš.
To nije konstruktivno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari