Zavisi samo od broja radnih sati. Ne mora da se menja ako se nije prepunio, izgrebe se RFID chip na dnu filtera i tera se dok se ne prepuni@kibicer 35-40e+ kako koji
Imaš u aplikaciji tačno piše na koliko je % i koliko je još predodređeno vreme trajanja u danima (u zavisnosti od stepena korišćenja).
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Ne mora da se menja ako se nije prepunio, izgrebe se RFID chip na dnu filtera i tera se dok se ne prepuni![]()
Izgleda da ni taj zeleni nije pravi HEPA već sam EPA.Ja sam uzeo anti-bakterijski ljubicasti, nije bilo zelenog (HEPA), njega bih uzeo.
Meni je stalno uključen na Auto, a na automatiku mi je podešeno da kad pređe AQI 25 se pali na Manual (max) i vraća nazad na Auto kad spusti ispod AQI 15. U ovim jako zagađenim danima mi se prečesto palio pa sam morao da povećam da se pali na 25 i gasi na 20 jer jednostavno nije mogao više da spusti (nemam PVC stolariju).Meni sutra stiže 2s.
Kako ga vi koristite? Stoji stalno uključen ili samo po potrebi?
Meni je stalno uključen na Auto, a na automatiku mi je podešeno da kad pređe AQI 25 se pali na Manual (max) i vraća nazad na Auto kad spusti ispod AQI 15.
Nikako. Imaš moj post u temi od pre nedelju dana.Trojku za sada ne verujem da možeš kupiti. Ja sam uzeo 2s i kasnije kada ću menjati filter staviću od trojke i realno ne vidim nikakvu drugu prednost da ima trojka.
Sada mi treba mala pomoć.
Imam problem, stigao mi je 2s i ne mogu da ga konektujem u Xiaomi Home aplikaciji ako za region držim "China mainland". Čim izaberem Serbia, odmah mi se pojavi i mogu da ga konektujem. Problem je što imam još tri kamere, router i jedan repeater od Xiaomi koje vidim sam kada sam preko kineskog servera i kada sam na Serbia, njih nema.
Kako ste se vi konektovali?
Uređaj je kupljen sa kupujem-prodajem, vidim da ih donose iz Mađarske.
Neko je spomenuo i modifikovanu Xiaomi Home aplikaciju gde možeš menjati boju, kada se menja zelena, crvena... Da li imate neki link?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ima i EU manualDa odgovorim samom sebi jer ce sigurno i drugima biti potrebno.
Xiaomi pravi razliku izmedju kinske i ostale verzije uredjaja.
Moj 2s posto je iz madjarske znaci da je EU verzija i zato nisam mogao da ga dodam na kineskom serveru u njihovoj aplikaciji. :wall:
Problem je sto samo kinska verzija ima ta podesavanja za automatizaciju da prebaci recimo sa Auto na Manual u zavisnosti od zagadjenja vazduha. Kod EU verzije postoji samo opcija za vremensko prebacivanje od-do...
Resenje je da se obrise Xiaomi Home aplikacija i da se instalirana ova modifikovana (na sopstvenu odogovornost):
https://github.com/Dima73/MiHome-mo...himi_air_purifier_smart_kettle_yeelink_ru.apk
Sa njom se logujete na EU server i dobijate te opcije.
Ne znam da li nakon toga mogu nazad na zvanicnu verziju bez da mi se poniste podesavanja, jos nisam probao.
Gde se nalaze ova podešavanja za automatiku u aplikaciji? Ja ne mogu da ih nađem.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Da li moze preporuka za senzor/detektor kvaliteta vazduha?
Voleo bih da imam uvid u PM 1.0 / 2.5 / 10. Koristio bih ga u stanu.
Ovako nesto recimo...
https://www.aliexpress.com/item/32983983580.html
Hvala.
To je dvojka, 2S ima mnogo bolji senzor.Spremao sam se da kupim neki precistac vazduha ali onda naletim na
https://smartairfilters.com/en/blog/data-explains-never-use-purifiers-auto-mode/
Ukratko, po ovim testovima za Xiaomi merenje PM2.5 nema veze s vezom a efikasnost je gora od HEPA filtra i najobicnijeg ventilatora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari