E to je hebeno [emoji2957]Može da izazove srčani udar ako imaš kripto. [emoji2957]
Ja sam upravo kupio 3H u Tehnomaniji u Ustaničkoj, imaju još 9 komada na stanju u radnji.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Imikom kupuje od PC Centra, kao i ostali. Jedino ih je PC Cenatr legalno uvezao.Ja sam razumeo iz postova da to nije moglo u app koja nije hakovana. U svakom slučaju, super.
Neko je pitao za Imikom, ta firma postoji oko 15 godina. Prvobitno su se bavili IT hardware-om, sada koliko vidim valjaju sve, kao i ostali. Elem, slobodno kupite kod njih, to je zvaničan kanal.
Jedino mi nije jasno kako se podešava opcija da se sam ukljuci ako čestice skoče iznad određenog nivoa [emoji848]
P 30 Pro
Posle ovog + u Automation ne znam kako da dodjem do broja čestica [emoji848]U aplikaciji izabereš uređaj pa onda ideš na tri tačkice u desnom gornjem uglu onda odabereš Automation pa ideš na + u gornjem desnom uglu i onda postaviš da se uključuje kada detektuje broj PM čestica koji mu odrediš.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Imaš temu za Smart home. Senzori za temperaturu/vlagu, senzori pokreta, senzori za vrata/prozore, za dim, za vodu, osvetljenje na 1001 način, kamere, prekidači isl.Verovatno je to, kod mene je Srbija izabrana ako se dobro secam.
Sta koristite od ostalix xiomi smart uredjaja, nisam uspeo da nadjem neku opsirniju temu ili nisam dobro trazio. Za moje potrebe nisam video nista sto bi mi nesto preterano bilo potrebjo. Eventualno senzor za pozar.
Ja sam hteo 2S da kupim jos u novembru, ali iskrslo nesto i ostalo je tako.
Vidim da su ovi sto donose iz Madjarske podigli cene, pa se ovaj 2S vise ni ne isplati sa godinu dana garancije...kada je u Tehnomaniji noviji model malo skuplji, a opet je garancije 2 godine.
PC centar koji vodi "Mi Srbija" je dosta neozbiljan oko nabavke robe. Mesecima vec gledam pola proizvoda na sajtu nije dostupno. Filteri nalete kako kad.
Samo se pitam sta ce biti ako kupim 2S i pokusam za 3 godine da kupim filter. Da ne bude da se uredjaj menja kao baterija na telefonu, jer nema filtera.
Na aliexpresu ima filtera, ali mnogi se zale da se u toku transporta osteti filter...prepuni su komentari sa takvim slikama.
Nisam mislio na trogodišnje menjanje, već nabavku istog u radnjama. [emoji23][emoji23][emoji23]Koje 3 godine za menjanje filtera jado? Treba menjati na 6 meseci, u vrh glave godinu dana ako ga ponekad palis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari