IvanGrozni
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2004
- Poena
- 309
E, ovako. Napravio sam program (u Visual Basicu 6), koji zelim da instaliram i na druge racunare, i to na one koji nemaju MSVisual Studio, ili imaju OS WindowsNT. Naravno za pravljenje instalacije koristio sam Package & Deployment Wizard iz MSVisualStudio 6. Medjutim kada pokrenem instalaciju na mom racunaru nakon sto kliknem na dugme install, pojavljuje se prozor sa porukom o gresci, i upozorenjem da se instalacija ne moze nastaviti, da ce se prekinuti, a onda svi ostali prozori koji se pojavljuju radi prekida instalacije i brisanja vec kopiranih fajlova su na ??? Nemackom jeziku???
Kako da napravim instalaciju koja bi se mogla instalirati na ostale racunare, posto program zelim da instaliram na Racunaru sa WinNT-om koji nema VisualStudio.
Napominjem da je program vrlo prost, od ActiveX koristim ADO, kao i DataGrid, i DataReport. Na mom racunaru sam napravio EXE verziju koja savrseno radi.
Kako da resim problem???
Kako da napravim instalaciju koja bi se mogla instalirati na ostale racunare, posto program zelim da instaliram na Racunaru sa WinNT-om koji nema VisualStudio.
Napominjem da je program vrlo prost, od ActiveX koristim ADO, kao i DataGrid, i DataReport. Na mom racunaru sam napravio EXE verziju koja savrseno radi.
Kako da resim problem???