starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 515
bruka dobro
jeli to prava municija :trust:
Realno glupo bolje da su otisli i sa klincima igrali se rata a ovako je jadno
![]()
Evo je![]()
Glupo? Ovakvu glupost bih i ja rado napravio. To ti je igra, i to jako zabavna. A ovako nesto se radi i u vojsci.
Ako su stvarno u zoni povetjane radijacije, onda nek' im je sa sretjom, za bolje i nisu:-devil-:
Glupo? Ovakvu glupost bih i ja rado napravio. To ti je igra, i to jako zabavna. A ovako nesto se radi i u vojsci.
Onda pravac Juzna Osetija, da se usavrsavate![]()
Postoji turisticka organizacija koja organizuje posetu tom delu sveta ali niko nije hteo da ide samnom![]()
Postoji turisticka organizacija koja organizuje posetu tom delu sveta ali niko nije hteo da ide samnom![]()
Choveche, pa prepoznajem prizore is STALKER-a. Jasno se vidi koliko su kreatori igre verodostojno preneli atmosferu i izgled svega u igru. Uh... Svaka chast!
Pa nije vise tamo radijacija takva da je opasna po coveka. Radijacija je velika samo u bas bliskoj zoni oko sarkofaga, ali u globalu, ono sto je po coveka bitno, radijacije nema vise u vazduhu, sto je jako bitno, jer je ne udises.
Na ogromnom delu te teritorije radijacija je nista veca nego u centru npr. Beograda.
Chak ste izlozeni vecoj radijaciji kada ste u Avionu, nego po chernobilskoj teritoriji.
Ono sto je drugachije naspram opet, npr. Beograda je da je zemlja i celokupni zivi svet upio tu radijaciju, te se moze videti ogromna razlika u radijaciji. Na primer, kada stavite gajgerov brojac na asfalt, dobicete normalno ocitavanje, ali chim postavite brojac na zemlju pored puta, ili travu brojac skace.
Tamo raste i voce, jabuke itd. ali ne dao vam bog da ih probate.
Uostalom ako vas zanima tematika STALKER-a, Chernobyl-a, Pripyat-a, katastrofe i sadasnje situacije postoji sjajan sajt, kojim sam se ja licno odusevio, i koji sam prochitao do poslednje napisane rechi.
Na ovom sajtu ce te izmedju ostalog videti i gomilu lokacija koje ce te prepoznati ili povezati sa igrama poput STALKER i COD4.
POSETITE OBAVEZNO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari