Šta je novo?

Pravi mish :)

Ajde nije strasno mish manje vise, ali to pokazuje mentalno (ne)zdravlje tog lika, ipak treba ga seci komadati radi *******cije, ja ruzumem takve stvari u npr. svrhe medicinskih istrazivanja, ali ovako bez razloga samo pokazuje bahatost.

"You need to cut your finger nails man haha." :d

Uh kako bi ga tuzio...

Ma 'de bolesno, sta ljudi rade jedni drugima, to je bolesno:p
A i nesto bas mrzim mishove:p
Ko voli drawn together, volecje i ovog misa.
I jos nesto, gomila ljudi nosi kozne jakne, gomila zena krzno, ok to je kao za zastitu od kise, za ukras...
Takodje posedujem koznu jaknu, a nekad se zapitam...zasto ja nosim lesh na sebi?

Poslednja izmena:
Da li si siguran da zelis da znas? :D

Poslednja izmena:
I to sto kazes :)
Ali mislim da cu svakako uskoro dobiti odgovor :D :d :D

Ovo sa misem mu je varijanta za laptop. Za desktop racunar je verovatno preparirao svoju babu u koju je ubacio UPS. Ono sa dabrom ne smem ni da pogledam kako izgleda. Stvarno su za Lazu.

Edit: Naravno, nisam mislio na Kutiju kad sam ovo rekao. :D

Poslednja izmena:
Al ste mi svi najednom postali dusebriznici! Te jadan mis, te jao kako ga je ubio, te nema duse a garant ste pre sat vremena stukli neko mesiste u bilo kakvom obliku, stavili mob ili PDA u koznu futrolu i otisli u grad da uzivate u novim koznim sandalama! Sta mislite da je to dano na dobrovoljnoj bazi?! A i ovako ako necega na ovoj planeti ima previse to su ljudi i misevi/pacovi tako da jedan manje nikom nije o glavu.

PS- inace bas super fazon, kad bi ga nabavio najzad bi mogao zensku da ostavim u sobi sa kompijuterom bez straha! Samo sto nigde ne spominje rok trajanja :D

Što se mišebrižnika tiče:
Obtain a similarly-sized (wetware) mouse. These are commonly available fresh or frozen from pet stores, or any other place that sells reptile food.
Mišonja je ili već bio mrtav, ili mu je sudbina bila da ga neka zmija proguta živog. Kad biste znali šta se sve radi sa miševima na Biološkom fakultetu, videli biste da je ovaj još i dobro prošao.

Poslednja izmena:
zaboravili ste na zeciju sapicu koja donosi srecu na privesku za kljuceve. Prvo zeca ugojis, pa ga onda deknes necim u vugla, zakoljes ga, ocistis ga, iseckas ga, napravis zeciji paprikas, ostavis jednu sapicu koju ocistis od mesa, sredis, dezinfikujes, osusis i zati probusis, okacis alku i okacis ga na privezak za kljuceve. :d

Shapica, lalala:p
A zecji repicj, to ste zaboravili?
Mogao bih lep bluetooth da se napravi:)

A volite i bunde od Astragana?
Mislim, stvarno... Ovo je otislo u totalni out...

Vrh Dno