Šta je novo?

Prasina i uredjaji, kako se izboriti?

Dodjavola, kad sam prochitao ovu temu, uz`o sam mokru krpu u ruke, ispomer`o krevete i sve shto se moglo pomeriti i brishiiiiii.....Hvala na podstreku :)

Meni je Kirby zakon.Prvu kesu sam napunio posle samo mesec dana.Sada mi kesa traje 2-3 meseca.U prevodu-u stanu mi je drasticno manje prasine (mislim naravno na tepihe i slicne "rezervoare").Otkad ga imam cini mi se da mi je i vazduh u stanu cistiji,a mozda i samo tripujem,ali subjektivan osecaj mi je stvarno takav.

Kirby je jedna velika prevara...

Prodaje se za ogromne pare, a ne sluzi nicemu. Kada se uradi 1na1 test sa gorepomenutim Rainbow-om, vidi se kakvo je to prodavanje magle. A o uslovima kupovine, da i ne govorim.

Kao bivis vlasnik doticnog, ne bih ga nikada nikome preporucio.

Poslednja izmena:
Najbolje prolaze Eskimi. Ima li neki Eskim ovde na forumu? U iglu verovatno nema prasine, jer se ona pretvori u pahuljicu pre nego sto padne na pod. D

ja ne diram prašinu - ona je dobra, čuva uređaje od UV zračenja :D

obrišem već pomenutim "praškom" jednom mesečno (to traje 2-3 minuta) i to je to...

Gledao sam Kirby i fasciniralo me za koliko jednostavnu mašinu oni traže realno prevelik novac. Jeste bolji od običnih usisivača, ali za te pare moralo bi mnooogooo bolje. A smatram da su vodeni filtri ubice za prašinu, a to Kirby nema.

Kod mene kući prašina se nakupi brzo, ali usisivač, magična krpa i redovno čišćenje pomažu. Ekran laptopa je neverovatan magnet za prašinu iz vazduha... stalno ga brišem.

@colt

Gde kod nas ima da se nabavi taj Rainbow i koja je cena? Može i na PM...

Usisivaci na vodu su zakon ... od 2003 koristim Zepter Cleansy i stvarno odlican je , ali problem je imam neki strasno zeznut tepih u sobi cini mise se da je vec veoma ugazen pa tesko se cisti.

Kako sa primetio ekran od TFT manje privlaci prasinu od CRT ali zato kablovi je hvataju ko ludu...

sta mislite da li se isplati kupovati ovo za reshavanje prob sa prashinom ?
http://medisana.rs/jx_4000.htm

jonizatorx4000V.gif

Da nije malo skupo? Mislim da ima onih Noe-tec za manje pare.

Ti jonizatori i ostala cuda su takav bullshit da je to nevidjeno bacanje para. Ko mi ne veruje, neka kupi :p

Nazad
Vrh Dno