Šta je novo?

Pranje procesora :)

Iako sam kao bivsi radnik Ericsson-a subjektivan, po meni je t28 generalno los telefon. Ipak ne moze se porediti sa danasnjim modelima, napravili su ogroman korak napred. I dalje tvrdi da ovi telefoni koji se kod nas prodaju su cisti skart. Dugo sam ziveo preko grane, tako da znam kakva je razlika. Kod nas ne bih kupio telefon , pa ni za 5 evra.

Sve je to lepo ili manje lepo, ali ovo je forum o maticnim plocama :D

Re: Pranje procesora - Wash&go

ivo.r je napisao(la):
Svojevremeno sam ovde pitao kako da očistim procesor od raznih nečistoća naročito skorenih slojeva raznih termalnih pasti. Odgovora je bilo raznih, a danas sam primenio jedan od njih, na zgražavanje mojih ukućana i prijatelja, bio proglašen totalno ludim i umalo nasilno hospitalizovan :D. Naime, oprao sam procesor (AMD) četkicom za zube umočenom u penu deterdženta za suđe. Ne ide baš lako pa je postupak ponovljen nekoliko puta između kojih sam ga ispirao drugom četkicom pokvašenom. Nakon jedno 4-5 ovih ciklusa procesor sam osušio mekim toalet papirom i ostavio ga jedno 2h na vazduhu. Vratio sam ga u mašinu i uz prisustvo više radoznalaca i profesionalnih maleraša pustio u rad. Kao što se iz priloženog vidi radi i to lepo. :)

Napomena: Meni je uspelo, ne garantujem da će i vama te ne snosim nikakvu odgovornost za posedice :beat:

hi,hi,hi koliko li bi Wash&go ili Ariel tek platili za ideju za ovakvu reklamu :D :D

e da dosta o telefonima
o tome mozemo do sutra

Vrh Dno