ica je napisao(la):Kako perete ekran monitora? Imam SAMSUNG 757dfx pa ne znam da li smem da ga perem sa klasicnim sredstvom za pranje stakla!.
ica je napisao(la):Kako perete ekran monitora? Imam SAMSUNG 757dfx pa ne znam da li smem da ga perem sa klasicnim sredstvom za pranje stakla!.
Bane® je napisao(la):Ja ipak mislim da ne treba nikakva sredstva koristiti, odnosno treba izvršiti preventivu. Ne daj nikome da ti pipa ekran! Pusti struju u njega ili šta već. Max je u pravu, čak bi ja još dodao, koristi vodu samo ako je baš neophodna(uh, baš sam strog
). Maxu treba verovati, on u levoj ruci drži magicnu krpu, a u desnoj (šta mislite
) miša i brine se o tim monitorima ko driver o vanbračnoj deci
...
ivo.r je napisao(la):U praksi, pokvašen kraj magične krpe, koji stavim na radijator 10-ak minuta da se prosuši, pa prvo pređem sa njim, a odmah za njim suvim delom.
Amon_Ra je napisao(la):Al' sto se ovaj 959NF tesko cisti to je brooka. Bash me nervira... Kad mi dodju ortaci pa kazu "Klikni TU" i onako ko ****** ispipaju ekran popi**im, ne zato sto ga Boze moj pipaju, vec zato sto je lakse roditi mecku nego li ga valjano ocistiti. Sux...
JOBAH je napisao(la):Cekaj, da rezimiramo, ti nakvasis krpu pa je onda prosusis? Kamenac deluje blagotvorno na ekran?![]()
Salim se, postoje da se kupe po knjizarama neka sredstva bas predvidjena za ciscenje ekrana, ima li neko iskustva sa njima? Kako to sve deluje na AntiGlare i AntiStatic slojeve na ekranu?
jaksa je napisao(la):ja na poslu a i kod kuce imam 959nf.
onaj kod kuce je perfektno cist, uz pomoc one magicne krpe za staklo i fini escajg (neka plava, finija) i malo vode.
a onaj na poslu.. bio bi isto tako cist da povremeno likovi ne dodju da nesto pokazu i naravno, pokazuju prstima po ekranu, dodje mi da ihboom i :whip i FX
ica je napisao(la):Moj problem je u tome sto mi je keva oprala monitor sa nekih shitom za pranje stakla. Monitor je sada sav muzgav i vidi se kada je podloga crna. Sta da radim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari