Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
U poslednje vreme imam dosta problema sa internetom (SBB kablovski). Bili su cak i njihovi tehnicari ali nisu nista uradili. Ono sto sam primetio je da mi cesto upload jednostavno odjednom padne i ne moze da se nastavi. Evo recimo danas celo popodne pokusavam da okacim neki fajl na rapidshare i nema sanse. Krene dobro, ali onda ona kriva koja pokazuje brzinu protoka samo padne na nulu i tako stoji do beskonacnosti.
Trebao bi mi neki software koji bi mi omogucio da u realnom vremenu prati upload protok i priakzuje to graficki. Treba mi preporuka za neki takav, po mogucstvu freeware software, kako bih mogao i ja da vidim sta se desava, ali i njima da pokazem, jer ne znam vise kako se izadjem na kraj sa njima.
Trebao bi mi neki software koji bi mi omogucio da u realnom vremenu prati upload protok i priakzuje to graficki. Treba mi preporuka za neki takav, po mogucstvu freeware software, kako bih mogao i ja da vidim sta se desava, ali i njima da pokazem, jer ne znam vise kako se izadjem na kraj sa njima.