Šta je novo?

Pr0n blocker

• Začetnik teme Začetnik teme GOXY83
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GOXY83

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
319
Dakle zanima me da li postoji neki program koji moze koliko-toliko da blokira "veseli" sadrzaj, ali ne samo pristup preko neta (za to sam vec nasao).

Znam da ne mogu da ocekujem nekakvu veliku efikasnost, ali bi mi recimo bilo dovoljno da blokira pustanje filma sa CDa ili DVDa (ne znam, mozda negde postoji zanr ili tako neki tag, mislim na cele filmove ne gomilu klipova)... Dovoljno bi bilo da radi sa nekim od popularnijih programa za repordukciju videa....

(treba da namestam komp drugaru koji je totalni retard za racunare, pa 'ocu malo da ga nerviram)

(treba da namestam komp drugaru koji je totalni retard za racunare, pa 'ocu malo da ga nerviram)

Eh i ti si neki drugar.... Ajde da ocesh da blokirash sadrzaj zbog toga da deca nemogu da pristupaju xxx sadrzaju ali da nervirash svog drugara mislim stvarno... :trust:

ne postoji. ti u sushtini trazish bloker za 40% sadrzaja celog interneta, i pirtom, niko lud ne bi svojevoljno, a ni nateran napravio takav program. koj i i kad bi postojao, bio bi mega giga komplikovan.

Igorice, za internet ne bi trebalo da bude problem, ali čovek pita za "offline" reprodukciju, a za to već nemam pojma, ali moram da dodam da je ideja vrh 😀

shto je vrh ? ja bih voleo pr0n filter, a ne bloker 😛 cesto mi se desi da trazeci pr0n, nalecem na svashta shto nije ... :d

ne postoji. ti u sushtini trazish bloker za 40% sadrzaja celog interneta, i pirtom, niko lud ne bi svojevoljno, a ni nateran napravio takav program. koj i i kad bi postojao, bio bi mega giga komplikovan.

Za net postoji mnogo programa. Koliko su efikasni ne znam, nisam probao. (ali saznacu :-devil-🙂.

Nazad
Vrh Dno