Pablo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2006
- Poena
- 500
Imam jedan modul PQI od 1GB i jedan Transcend JetRam od 1GB..... Oba modula rade na 800MHz.... Sad drugar oce da kupi memoriju za sebe pa me zanima koju da mu prodam poshto ocu da imam dva ista modula.... On ce kupiti novu memoriji PQI ili Transcend dace je meni a ja cu njemu jednu od ovih mojih... Moja doplata nece biti ( ili ako ce biti bice minimalna tipa 500 din ) poshto sam mu 100 X chinio uslugu ( a josh cu mu 100 X chiniti ) pa je sad on na redu da uchini neshto za mene.... Ova moja PQI je stara oko 6 a Transcend JetRam oko 3 meseca pa on nece biti na nekom gubitku poshto josh ima 30 ili 33 meseca garancije a i nezanimaju ga laterancije tj. ne bavi se O/C-om.....
Zanima me koja je bolja od ove dve navedene tj. koja bolje podnosi oshtrije laterancije na nizim frekvencijama od 800 MHz ( tipa na 533 MHz - kad mi je FSB na 266 MHz tj. 1:1 i 667 MHz kad mi je FSB na 333 MHz ) ?? I kolike laterancije realno mogu da ochekujem od istih ?
:wave:
Zanima me koja je bolja od ove dve navedene tj. koja bolje podnosi oshtrije laterancije na nizim frekvencijama od 800 MHz ( tipa na 533 MHz - kad mi je FSB na 266 MHz tj. 1:1 i 667 MHz kad mi je FSB na 333 MHz ) ?? I kolike laterancije realno mogu da ochekujem od istih ?
:wave:
Poslednja izmena: