drummer4life
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.09.2008
- Poena
- 301
Evo ovako...imam desktop sa wifi karticom, na to ide antena, i povezujem se na internet preko PPPoE..u desktopu imam network karticu koja je povezana na laptop...
IP adresa od desktopa mi je 192.168.0.1
IP adresa od lapa top-a je 192.168.0.2
trenutno mi net na lap top-u ide preko proxy-a koji je dignut na desktop-u...(jedan lik kog sam upoznao preko nekog foruma mi je pomogao da napravim preko proxy-a jer drugachije nije moglo)...
Kada sam god na desktop-u pokushao da shtikliram opciju za sherovanje konekcije izbacivalo mi je neku greshk (u fazonu da proverim da josh neko na netu ne koristi tu IP adresu(192.168.0.1)....medjutim..takodje non stop mi je izbacivalo neka upozorenja za konflikte izmedju IP adresa...chak i sada to izbacuje...nije mi jasno zashto, ali ok...
I da..na desktop-u mi je os XP, a na lap top-u os VISTA......
Jel' mozhe neko da mi pomogne oko ovog deljenja interneta...
Ja vas molim da mi pomognete..
Svima hvala unapred.
IP adresa od desktopa mi je 192.168.0.1
IP adresa od lapa top-a je 192.168.0.2
trenutno mi net na lap top-u ide preko proxy-a koji je dignut na desktop-u...(jedan lik kog sam upoznao preko nekog foruma mi je pomogao da napravim preko proxy-a jer drugachije nije moglo)...
Kada sam god na desktop-u pokushao da shtikliram opciju za sherovanje konekcije izbacivalo mi je neku greshk (u fazonu da proverim da josh neko na netu ne koristi tu IP adresu(192.168.0.1)....medjutim..takodje non stop mi je izbacivalo neka upozorenja za konflikte izmedju IP adresa...chak i sada to izbacuje...nije mi jasno zashto, ali ok...
I da..na desktop-u mi je os XP, a na lap top-u os VISTA......
Jel' mozhe neko da mi pomogne oko ovog deljenja interneta...
Ja vas molim da mi pomognete..
Svima hvala unapred.