Šta je novo?

Poziv virtuelnim trkačima - nk WTCC'08 Liga

cepesh

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2005
Poena
319
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ekipa virtuelnog trkačkog biltena nk simRacing iza sebe ima pet sezona uspešnog organizovanja Sim-Racing liga.

Sada poziva TEBE da budeš deo do sada najvećeg spektakla na našim virtuelnim prostorima!

wtcc2008banner3.jpg

rFactor
nk WTCC'08 Liga
(uvodna info strana)

Ako si zaljubljenik u prave simulatore vožnje,
ako želiš da se oprobaš u jednom od najpopularnijih FIA serijala - "WTCC" (svetski šampionat turističkih automobila),
ako si željan zanimljivih i neizvesnih trka, vožnje na braniku, preticanja, fer i čiste borbe za svaku poziciju,
ako ti fali redovna doza adrenalina, onda je TVOJE mesto među nama...

...na virtuelnom trkačkom gridu!

- Odaberi za sebe jedan od 6 ponuđenih marki automobila
- Izaberi jednu od 2 divizije koja je po tvojoj meri
- Učestvuj na 9 takmičarskih rundi, na svakoj po 2 trke u istom danu
- Budi jedan od 30 kvalifikovanih učesnika takmičarskog karavana

Ovim putem pozivamo sve fer, duhom vedre vozače sa našeg govornog područja da nam se pridruže.
Uzmite učešće i odmerite se sa najboljm virtuelnim vozačima sa ovih prostora!

PROMO VIDEO
Promo video High Quality link

Potrebne informacije, način prijave, tabele, linkovi, snimci trka, izveštaji sve na jednom mestu:
simracing.nacionalnaklasa.co.yu.
Oficijelni forum lige za diskusiju, pitanja i obaveštenja:

Broj mesta za učešće je ograničen!

Da li si dorastao izazovu?

Ajde onda i ovde da ti odgovorim.
Sve imas u naslovu nk WTCC'08 Liga koji je ustvari link ka blogu nakome sve detaljno pise.

Aj samo da pitam..
2.2Ghz
512MB RAM
128MB Graf

Mogu li ja sa vama? :)

Poznat mi nik i avatar nesto... :p
Jel ti imas volan uopste?

It iz aj, Lekler :d
Yup, DFP, samo me grafika malo ebe :)

gdje cu skinut ovo cudo. trenutno igram lfs i vozim 1.13 sa formulom na podesenom setupu. veoma sam talentovan :d pa da isprobam i ovo malo :-devil-:

gdje cu skinut ovo cudo. trenutno igram lfs i vozim 1.13 sa formulom na podesenom setupu. veoma sam talentovan :d pa da isprobam i ovo malo :-devil-:

Da si samo prochitao shta je cepesh napisao u postu #3, znao bi da su sve potrebne informacije u postu #1. Probaj tamo da kliknesh na ono veliko rFactor ili nk WTCC'08 liga. Siguran sam da se u njima krije i neki link ;)

@avijon
Da ti je samo josh 512 rama i da te bog vidi :) Koja grafa je u pitanju?

Poslednja izmena:
FX5500 marke KRSH :)))
Ma sve mi je krsh, bilo je vrh, ali pre 4 godine, od onda nikakav upgrade, a mrzi me da skupljam deo po deo, sve se kao cimam kupim celu konfu, ali eto.. ostaju mi snovi :))
Nishta onda, chekam ja '09 sezonu :d

FX5500 marke KRSH :)))
Ma sve mi je krsh, bilo je vrh, ali pre 4 godine, od onda nikakav upgrade, a mrzi me da skupljam deo po deo, sve se kao cimam kupim celu konfu, ali eto.. ostaju mi snovi :))
Nishta onda, chekam ja '09 sezonu :d

A sto da ne, rFactor ima mogucnost da se pokrene i za Dx7 i za Dx8 pa probaj.

Podsecam Vas da izbor automobila za ucesce u Ligi pocinje sutra 12.01. u 12h a prva zvanicna trka se vozi 20.01.2008

Poslednja izmena:
nk WTCC'08 SHAKEDOWN!

Takmicenje pre takmicenja, PREDPREMIJERA
Poznata staza, poznati ljudi, nepoznata atmosfera ;)

Da napravimo jedan "strestest" i da proverimo da li:
"boj bije svijetlo oruzje ili srce u junaka" ;)

Gotovo.
Svih 30 mesta na gridu su popunjena za nesto vise od 3 sata od otvaranja drafta. Alfe iz SP klase prve planule.

Ukoliko neko odustane ili bude banovan usledice obavestenje.

Gotovo.
Svih 30 mesta na gridu su popunjena za nesto vise od 3 sata od otvaranja drafta. Alfe iz SP klase prve planule.

Ukoliko neko odustane ili bude banovan usledice obavestenje.

Jestda ima dovoljan broj ljudi da popuni grid u trci, ali ima jos slobodnih automobila za biranje. Za sada prijavljeno 35 od ukupno 55 slobodnih tako da jos 20 automobila ceka svoje vozace. :)

Zavrsena prva trka. Malo decijih bolesti sa serverom ali sve u svemu uspesno. Izvestaje, tabele, rezultate, replay mozete pogledati na linkovima u prvom postu (bicu fer pa ih necu ponavljati).

Neki odustali, nekima automobili oduzeti - da se odstrane neaktivni i napravi mesta za nove Uglavnom stanje sa slobodnim automobilima nije se bitno promenilo - jos 7 slobodnih. Vec se smatra uspehom samo ucesce u glavnoj trci, na prvim kvalifikacijama bilo 39 ljudi u jednom trenutku.

izvinite ... nisam u toku ... a nemam vremena sada da citam site ...

koja je igra u pitanju ?
koliki minimalan net treba da imam da bi ucestvovao bez problema ?

izvinite ... nisam u toku ... a nemam vremena sada da citam site ...

koja je igra u pitanju ?
koliki minimalan net treba da imam da bi ucestvovao bez problema ?

U pitanju je simulacija voznje rFactor, a vidim da ti u profilu pise da imas kablovski, dovoljan je i najmanji paket.

rFactor ... mozda je i poznata ali posto ne igram mnogo simulacije ... nsiam cuo .. da je potrazim kod ortaka ... na ulici ? jel mora original ili moze da se skine sa net-a ... skino bi je ako je oko 700 do max 1GB to mi dodje celu noc i jedan deo dana :D

Sve sto treba je da kliknes dole na moj potpis i tu ces naci sve vezano za download rFactora.
Pozz.

Nazad
Vrh Dno