Šta je novo?

Pozdrav ljudi:)

• Začetnik teme Začetnik teme Hocico
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hocico

Cenjen
Učlanjen(a)
12.05.2010
Poena
159
Potrebna mi je informacija, a ne znam gde ovo da okacim. Izvinjavam se unapred.
Da li distributeri imaju prava, odnosno mogu li da vrse povracaj novca za reklamiranu robu? Bez obzira sto je karta kupljena na nekom drugom mestu. Razlog, zato sto imam samo njihovu distr. g(k)aranciju, fiskalni nemam nazalost🙁 Voljni su da mi prime kartu u servis, ali mi je receno da ne mogu da mi vrate novac. Takodje da ne postoji mogucnost da "doplatim" za nesto drugo jer je oni "nisu prodali", i ako je po serijskom broju njihova?! Ja jednostavno nisam zadovoljan sa njenim radom, a kupljena je u osmom mesecu. Pravi neki zavijajuci, visoko frekventni zvuk (valjda zavojnice ili sta vec). Koji i pored slusalica ulazi bre brate u mozak, ne znam meni licno uzasno smeta. Proverio sam svaku komponentu ponaosob, vidi masinu.

Unapred zahvalan🙂

Poslednja izmena:
Ne mogu da ti vrate pare...

Mislim da, i pored najbolje volje, pravno ne mogu da vrate novac fizičkom licu koje nije kupilo robu od njih.

Novac može da ti vrati samo maloprodaja gde si kupio robu i gde si platio PDV.

Hvala vam, jos jedno pitanje. Da li ja mogu da saznam gde je ta karta kupljena na osnovu ser. broja? Odnosno u kojoj je radnji kupljena, da odem tamo i da trazim da mi izdaju fiskalni racun. Jer moraju da imaju valjda podatak da je neko tu kartu kupio????? Nije ukradena ne bih imao garanciju. auuuuuuu

Poslednja izmena:
Kontam da je moguce,ali moraces max da izcimas distributera.

@overkind
hvala vam jos jednom na informacijama. nazalost kod nas u srbistanu jedina alternativa, da ne budes pokraden je na misice🙁 mislim pricamo o karti od par meseci staroj. tada preko 350e, to nije kusur sa pijace. ono to su bukvalno dve moje plate ***a i to da zivim na vazduhu. verujte mi stvarno se osecam pokradeno🙁

u svakom slucaju hvala vam svima jos jednom. Lepo se provedite za praznike pozdrav🙂))))))

Nazad
Vrh Dno