Takav slican uredjaj vec postoji za pc.
Znam da sam video to pre godinu dve ali sad odmah nemogu da kazem ko to pravi za kompove.
Edit:
Evo
ovde philips resenje za pc sto dolazi sa zvucnicima.na dnu strane imas i modele.[Product codes and prices for you: SGC5101BD (Starter Kit) for $199, SGC5102BD for £299 (Pro-Gamer kit), SGC5103BD for $399 (Premium Kit) and the SGC6101BD Extension Kit ($99) for the vibrating palm rest and fans separately]
E sad ima i novije sa led sijalicama ali to moracu da potrazim zato sto mene ovo nije bas nesto odusevilo te nepamtim sta sam ono tacno vido.
Led sijalice su kao neonke koje mogu da menjaju boju.
Edit;
Imas i kako napraviti diy led osvetljenje za monitor koje radi sa divx-om.Potrazi na youtube video i po netu how to.Ali nije jednostavno i verujem mnogo jednostavnije je nabaviti gotov proizvod.Samo sto ovaj philips-ov je znaci sa zvucnicima zajedno.
Mislim da sam vido jos nesto ali ja nemogu to sada da nadjem.
Postoje i led neonke ali nisam siguran dali mogu da se koriste za ambilight.Mada sam nesto vido letos i to na you tube.
Evo
ovde ima 4 uredjaja ili nacina za ambilight gde mislim da ti treba
ovo i to kosta oko 160 evra.
Nebi se ni ja bunio da imam bas ovo.Pravo resenje.
Edit:
Ona tri video na dnu te strane su video koje sam spomenuo u predhodnoj poruci a koje nemogu da nadjem.Ovi strip su verovatno diy led pre nego led neon kako sam pre pomislio.Pise da se moze kontrolisati 3 strip-a a jedan kosta 60 evra.
Edit:
Ovo je sajt proizvodjaca.