Šta je novo?

Powerpoint pitanje...

• Začetnik teme Začetnik teme Broz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Uradio sam jednu prezentaciju 2000 i sada hocu da promenim da u fajlu pise da je pravljena ove godine. Kako to da uradim tj kad se ode na properties pa date created da pise danasnji datum. Probao sam copy paste na novi dokument ali nece...

hvala🙂

Ako mislis na menjanje data created koji stoji u Summary-ju, onda mi se cini da je najlakse da selektujes sve slajdove iz tvoje prezentacije, i pastujes (uz opciju keep source formating) u novu koju si kreirao. Pa tu novu sacuvas.

Inace datum koji pise (created) na desni klick pa properties, ces promeniti i ako samo sacuvas prezentaciju pod drugim imenom (ili u drugom folderu pod istim). Al` to sigurno vec znas.

Ne vredi, nece pa nece. Promeni se u general ali kad odem u summary pa advanced pise i dalje onaj stari datum?! Svasta...Jel ima neka fora ili sam ja stupido🙂 Probao sa kopiranjem - isto. To sa copy paste sam probao ali ne znam gde je ta opcija.....
U svakom slucaju hvala ti:wave;

Mislim da postoji jedno programce koje moze da promeni sve moguce atribute fajla... ko' da si ga pravio pre 1000 godina. Videh ga negde na mrezi... zao mi je sto nikako da se setim naziva 🙁 ....

Broz je napisao(la):
Ne vredi, nece pa nece. Promeni se u general ali kad odem u summary pa advanced pise i dalje onaj stari datum?! Svasta...Jel ima neka fora ili sam ja stupido🙂 Probao sa kopiranjem - isto. To sa copy paste sam probao ali ne znam gde je ta opcija.....
U svakom slucaju hvala ti:wave;

`ajd` polako.
Otvoris svoju presentaciju, udesno vidis prvi slajd (ako ne, idi na View>Normal), a ulevo sta god da vidis izaberi karticu Slides (na vrhu) Time ces dobiti pogled na sve slajdove (poredjani od gore na dole po redu) u tvojoj prezentaciji. Klikni npr. na prvi slajd (cisto da das fokus na Slides), onda ides na glavni toolbar na Edit>Select All (time ce ti se selektovati svi slajdovi iz prezentacije).
Sada (kada su svi slajdovi selektovani) dodji kursorom na neki od sladova (u levom delu ekrana), pa desni klick, pa na Copy sa levim.

Onda klikni na New (da kreiras novu praznu prezentaciju), pa idi u levi deo ekrana gde je prazan prvi slajd, i ispod njega uradis paste (ispod njega ce se preneti svi slajdovi iz prethodne prezentacije). Obrati paznju da posle toga kliknes na opciju koja ce se pojaviti izmedju praznog slajda i tvog prvog slajda i koja ce ti dati dve mogucnosti. Izaberi "keep source formating" (da bi ocuvao pozadine i ostalo).
Sada ti ostaje samo da izbrises prvi prazan slajd (ako je zaostao) i da sacuvas tu novu prezentaciju. Svi datumi ce da ti budu danasnji.

Ipak je ovo najbolje

Inace Marti Misterija me je svojim predlogom naterao da malo procackam po netu pa nadjoh Attribute magic pro (iako ima vise drugih utila koji rade slicne stvari), doduse ovo je beta3 al zavrsava savrseno posao. Super je. Thnx Marti M.

dl (~780KB)

http://www.elwinsoft.com/files/atm_pro.zip

Ovo je evaluation copy, pa ako nekoga ne mrzi mogao bi da procacka i udeli (nam) registration code.
(Al` i bez toga radi ono sto treba Brozu)

Nazad
Vrh Dno