Šta je novo?

Powercolor x1650pro

Vlajsa NBG

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2005
Poena
619
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Juce sam uzeo ovu karticu.Drajveri 6.8 i 6.9 ne rade.Clone mode ne mogu da dobijem ,imam opciju ili tv ili monitor.Jel da bacim ovo ili sta da radim?

Pozdrav.

Juce sam uzeo ovu karticu.Drajveri 6.8 i 6.9 ne rade.Clone mode ne mogu da dobijem ,imam opciju ili tv ili monitor.Jel da bacim ovo ili sta da radim?

Pozdrav.

Procitaj uputstvo, jeste da izgleda suludo ali mozda kartica ne moze da radi u clone mod-u. Govorim iz isksutva, imao sam isti problem sa MSI X1600Pro, na kraju se ispostavilo da je sitnim slovima u uputstvu ispisano da kartica ne podrzava clone mode.

Imam istu karticu i sa drajverima 6.8 i 6.9 nisam mogao da aktiviram tv-out jer oni ne podrzavaju radeone x1650 pro...Ali pronasao sam beta verziju 6.10 i uspeo sam da ukljucim clone mode :) Prilikom pokretanja ATI control panela prijavljuje mi neke greske koje ignorisem (ne pritiskam ni DEBUG ni CLOSE). Tek nakon podesavanja i zatvaranja control panela pritisnem CLOSE na prozore sa greskama.
Evo ga i link: http://www.techpowerup.com/downloads/391/mirrors.php

E hvala evo skidam sad cu da probam,probao sam ja omega drajvere nista nisam postigao.

Napljuvao sam karticu a ona uopste tako nije losa.Naime nije mi ni palo na pamet da probam drugi DVI izlaz,gde sam sa 6.7 drajverima i 6.9 ccc dobio fantasticnu sliku u clone modu.Preporuka.Pozdrav i hvala.

Evo na torrentu sam skinuo 6.10 drajver i control centar, sve radi i prepoznaje je drajver kao x1650.

Jel ti prijavljuje neke prozore sa greskama sa tim drajverima? Ako ne, daj link s tim torentom :)

Jel ti prijavljuje neke prozore sa greskama sa tim drajverima? Ako ne, daj link s tim torentom :)

Posle par sati koriscenja ipak ne valja.Prijavljuje gresku.Cekacemo zvanicnu verziju.Ostaje i dalje 6.7 drajver i 6.9 CC.

Nazad
Vrh Dno