Šta je novo?

PowerColor AG3650 512MD2-V3 nece TV out

Bane-Nis

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2000
Poena
660
AG3650 512MD2-V3...
Imam problem sa doticnom karticom koja je kupljena pre par dana. Ne mogu nikako da je nateram da pusti TV-out. Probao sam i sa drajverima koji idu na CD-u, i sa zadnjim za nju sa powercolor sajta i sa 9.8 i 9.10 hot fix.... ali uvek isto. Ne detektuje tv ni na svhs ni na kompozitnoj varijati. Ne pomaze ni forced detection... samo crna slika i po aktiviranju monitora "2" upali ikonicu (slika na tv-u i dalje crna) na sekund-dve i ugasi odmah.
Ima li ko slicnih iskustava ili neki savet?? :wall:

Poslednja izmena:
AG3650 512MD2-V3...
Imam problem sa doticnom karticom koja je kupljena pre par dana. Ne mogu nikako da je nateram da pusti TV-out. Probao sam i sa drajverima koji idu na CD-u, i sa zadnjim za nju sa powercolor sajta i sa 9.8 i 9.10 hot fix.... ali uvek isto. Ne detektuje tv ni na svhs ni na kompozitnoj varijati. Ne pomaze ni forced detection... samo crna slika i po aktiviranju monitora "2" upali ikonicu (slika na tv-u i dalje crna) na sekund-dve i ugasi odmah.
Ima li ko slicnih iskustava ili neki savet?? :wall:

Za pocetak proveri da li je sve ispravno. Trebalo bi da vidis post screen i na TV-u pri paljenju racunara ako je sve u redu. Ako ga ne vidis, to nije vezano za drajvere, i ocigledno je da imas hardverski problem, bilo da je kabl, graficka karta ili sam TV.

Znaci graficka.... post screena naravno nema :) TV i kabl je ispravan jer je na istim pre ugradnje 3650 radila kombinacija 1650 sa TV-om.

ne mora da znaci.

verovatno si monitor(ne TV) prikljucio na LEVI dvi izlaz.

prikljuci ga na desni , i trebalo bi da ti se pojavi slika na TVO.
/stara fora kod ati-ja/

ne mora da znaci.

verovatno si monitor(ne TV) prikljucio na LEVI dvi izlaz.

prikljuci ga na desni , i trebalo bi da ti se pojavi slika na TVO.
/stara fora kod ati-ja/

Ta karta bi trebala da ima samo jedan DVI ;)

Doduse, ispravice me vlasnik ako gresim, mada bi i u slucaju koji si naveo trebalo da ima sliku na TV-u, a da je nema na monitoru.

jok. kartica ima 2 dvi i video-out.

cak i u slucaju da ima DVI , vga i TV-out, ono sto treba uraditi je promeniti izlaz za monitor. jedna od glavnih fora kod ati rage chipa.

Poslednja izmena:
jok. kartica ima 2 dvi i video-out.

cak i u slucaju da ima DVI , vga i TV-out, ono sto treba uraditi je promeniti izlaz za monitor. jedna od glavnih fora kod ati rage chipa.

http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=6190#

Ako je greska na sajtu (mada ista informacija stoji i na Newegg-u), onda gresim i ja. Nisam je video uzivo, priznajem ;)

Taj problem o kome pricas se javljao na kartama sa dva DVI konektora, jer su neki izlazi bili deljeni, ali nisam cuo da se nekome to desavalo kada ima i VGA i DVI. Ja licno sam ga imao na 1650Pro PCIe istog proizvodjaca.

Resen problem! Ukljucen monitor na DVI i istog trenutka je proradio TV out :d

Resen problem! Ukljucen monitor na DVI i istog trenutka je proradio TV out :d

Lepo rece covek :), iako nisam mislio da ce to biti resenje.

Ja sam imao drugacija iskustva. Na karti sa dva DVI konektora meni se gasio monitor, a radio TV izlaz, a na karti sa istim setom konektora kao sto je tvoja TV je radio uz VGA, a ne sa DVI.

Bitno da je problem resen :)

Vrh Dno