Šta je novo?

POWERCOLOR 6870

Gde si čuo za problem sa drajverima, daj malo više informacija?

Drugar je imao 6670 i jednu pre nje mislim da je vtx.Kad god je instalirao novije drivere desavalo se da zakuca komp u sred igre ili da ima neke artifakte.A video sam ovde na forumu i na itsvetu komentare.Jednom radi super,drugom crkla posle 6 meseci ili problem sa driverima.I da dodam,reklamirao je graficku 2 puta posto je kod njih kao sve bilo u redu i posle toga je dobio neku drugu u tom cenovnom rangu,posto nije bilo rezultata u servisu.

Poslednja izmena:
Imao dve PowerColor 6850, nikada nijedan problem ni sa grafikama ni sa drajverima, cak je jedna isla na 940/1100 na def naponu, stabilno.

Takodje sam bio vlasnik referentne Saphire 6870 i nikakvih problema nikada nisam imao,e sad,***,svakom se moze desiti da mu zapadne felerican primerak,ali to nije razlog da se pljuje po nekom brendu 😉

Cudno mi je to sto svi pricaju a i cena je 50 evra manja od asusove.Valjda nece praviti problem kad je uzmem.

Asus je mnogo veci i poznatiji brend od PowerColor-a, kartice mu jesu kvalitetnije i imaju vecu garanciju (3 godine), ali su takodje i osetno skuplje od vecine ostalih proizvodjaca. Ako imas i mozes da das 50 evra vise uzmi Asus, ako nemas, tu su PowerColor, Saphire i ostali jeftiniji brendovi sa manjom garancijom (2 godine). Drajveri i performanse su isti na svim brendovima, doduse AMD drajveri su krs. 🙂

Ja sam na Powercolor 6850 dobio 3 godine garancije u Win Win pre godinu dana.

Ja sam u Emmi-ju dobio 2 godine garancije pre nesto manje od godinu dana, sada su, mislim, svuda garancije na PC 2 godine.

Meni kroz komp prodjose i jedna i druga karta (mislim na ove na koje si bacio linkove) i najiskrenije nikakvih problema nisam imao, cak sta vise sve je radilo vise nego dobro. Razlike tu manje vise nema sem sto je ovaj referentni model malo bucniji, pa ako ti to smeta uzmi ovu drugu ako su im iste cene.

Nazad
Vrh Dno