WinDVR + PCTV karta kod mene radi perfektno. Davao sam linkove za download verzije 1.5 što ovde po forumu, što na mail...Naime sve vreme sam koristio verziju 1.5 do sinoć dok nisam otišao na FAQ stranu InterVideo-a gde piše da se apdejtovanje radi tako što se TRIAL verzija instalira preko Retail vezije i imate WinDVR 1.8 Retail...No to nije važno, ali da spomenem za sve one koji su stigli da skinu WinDVR 1.5 (ili imaju link...). Znači skinite sa
www.intervideo.com najnoviju Trial verziju i instalirajte preko 1.5 Retail. Neće biti ograničenja od 10 min...
Što se tiče WinDVR-a, meni radi sa drajverima koji postoje na mom sajtu (pisao ih je neki Argentinac...).
mašina je ova . Jedini problem je taj da prilikom instaliranja drajvera treba odabrati tip tjuner-a, i karte. Karta je Miro PCTV ili Pinnacle PCTV/Rave
😉 , a za tjuner pročitajte na samoj karti. Kod mene je ako se ne varam Temic 4506 FY5...
Sve to mi radi pod WinXP, a nažalost pod Win98se/ME nisam pokušavao jer mi je tu radio Vision...a i sva ta potraga za laternativnim softverom je i počela od prelaska na XP usled nepostojanja adekvatnog softvera, od strane Pinnacle-a...
PS: Čini mi se i da za PowerVCR važi ista stvar, posoji trial i retail...Za retail ide serijski broj, a za Trial bi trebao krek koga nema (kao što nema ni kreka za Trial WinDVR 1.5...)
PPS: Da bi WDM drajveri radili morate imati Win98SE ili noviji (ME, 2k, XP...). Pod Win98 4.1.1998 WDM interfejs ne radi...