Šta je novo?

Power strip i OSD ...

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Monitor DTK DE-570 .... rezolucija 800x600 koja ima osvezavanje 75Hz
Putem Power stripa podignuta na 100Hz....
prilikom prebacivanja na 100Hz cuje se klasicno pucketanje,
ali kada pogledam OSD na monitoru tamo i dalje stoji Vsinc ; 75Hz ???

Ko laze ?

Paaa monitor i ima limit 75Hz i nikada koliko znam ti nece pokazati vise iako je clockovan. Mislim da laze monitor tj. ne zna na koliko radi. Probaj i varijantu sa 85Hz cisto reda radi, na toliko mora da radi bez frke. Ako opet pokazuje 75Hz onda znas sta je 😉

Do sada mi je uvek merodavnije bilo šta kaže monitor. Probaj kao što kaže čovek pre mene, sa manjim koracima. 80Hz ili 85Hz.
Monitor koji je "deklarisan" da radi na 75Hz pri nekoj rezoluciji vrlo teško će da radi na 100Hz... Jedino ako ti nije zapao baš dobar OC-abilan primerak... 😀

Promenjen monitor !

Uzet TFT Samsung 940N 19" !

Najlaksi nacin da utvrdis koliko ti je zaista osvezavanje, ako nemas poverenja u pokazivanje monitora je da pustis neku igrici koja sigurno daje puno fps (>150 recimo) ukljucis vsync u driveru i ukljucis fraps za merenje fps-a.

Ispade komplikovano sad kad ga napisah :d

Pazi kad mi to nije palo na pamet!!! Ali garant radi i uopste nije komplikovano.
Mada covek uze drugi monitor...
Dark Angel jel to bila varijanta: Zelim drugi monitor, ovaj nece da se overclock-uje :d

😉

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Pazi kad mi to nije palo na pamet!!! Ali garant radi i uopste nije komplikovano.
Mada covek uze drugi monitor...
Dark Angel jel to bila varijanta: Zelim drugi monitor, ovaj nece da se overclock-uje :d

he..he..he...
nije ti losa ta opaska sa clockovanjem monitora 😉

Nazad
Vrh Dno