Šta je novo?

Power Options Prazan!

• Začetnik teme Začetnik teme ivke76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ivke76

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
350
eh ovo jos nisam video naime komp radi ok hibernacija takodje ali sve opcije su prazne u power options properties>power schemes

zna li neko sta moze biti uzrok ovoga?ili gde se u registry-ju nalaze podesavanja za power options pa da cackam? device manager kapira computer kao acpi multiprocessor pc u biosu namesten s3 state
inace iako ne prikazuje nijednu power semu komp se ponasa po default-u znaci ugasi monitor posle 10 min(ili bese 20 ne mogu da se setim) a hard diskove posle 20-30 minuta ne secam se tacno koje su default vrednosti recimo posle instalacije os-a znaci mislim da radi po tim vrednostima iako ne prikazuje nista!?

Prilozi

• power schemes.webp
    power schemes.webp
    93.4 KB · Pregleda: 87
ulogovan sam kao admin vec:S: nemam pojma u cemu je fora:wall:

Meni je jednom (na win2k) bilo sve prazno u Printers panelu. Posle silnog zezanja otkrio sam da fale dva sistemska fajla. Nemam pojma kako se to desilo, možda ih je "skinuo" loš unistaller nekog programa.

Jedini putokaz koji sam našao odnosio se na NT 3.2 i zahvaljujući tome sam uspeo da rešim problem.

Poslednja izmena:
da udarim repair win-a?mozda pomogne?mrzelo bi me peske da trazim sta fali

ivke76 je napisao(la):
da udarim repair win-a?mozda pomogne?mrzelo bi me peske da trazim sta fali
Moguće da će da pomogne... Meni je trebalo strahovito mnogo vremena da rešim problem. Ne znam zašto nisam radio repair, možda i jesam pa nije pomoglo, ne sećam se više.

Ovo dole bi trebao da bude recept za popravku (nisam probao).
http://www.jsifaq.com/SUBP/tip7900/rh7939.htm

Eventualni uzrok bi mogao da bude ukoliko je doticnom useru zabranjeno da menja power sheme, pa sad ako si nesto oko toga menjao onda je jasno zasto nema opcije pod power options.

Poslednja izmena:
DS9 je napisao(la):
Ovo dole bi trebao da bude recept za popravku (nisam probao).
http://www.jsifaq.com/SUBP/tip7900/rh7939.htm

Eventualni uzrok bi mogao da bude ukoliko je doticnom useru zabranjeno da menja power sheme, pa sad ako si nesto oko toga menjao onda je jasno zasto nema opcije pod power options.

nema vajde:wall: sve probao i da menjam/importujem pomenute vrednosti u registry i da stavljam usera(koji je logovan po default-u a vec je clan admin grupe) u power users i backup operators grupe i nista

mitic je napisao(la):
sta kaze "powercfg /list"?

bravo :happy: i hvala :wave: stari dobri cmd :Klanjanje mi je pomagao uvek a za ovo ga se nisam setio :wall:

ivke76 je napisao(la):
bravo :happy: i hvala :wave: stari dobri cmd :Klanjanje mi je pomagao uvek a za ovo ga se nisam setio :wall:
Drago nas je sto smo vi pomogli 😉

Nazad
Vrh Dno