Šta je novo?

Power Color - Utisci

Eror87

Cenjen
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
151
Poštovani,

Interesujeme ako neko od Vas ima iskustva sa PowerColor markom da čujem Vaše utiske?

Pozdrav.

Odlicna od svih karti koje mi dolaze na servis jedva da sam video dve od powercolora,licno korstim 6850 karticu od pomenutog proizvodjaca.

PowerColor je ispod Asusa, Gigabyte-a, MSi-a po kvalitetu izrade samih hladnjaka
ali i po duzini davanja garancije.
Inace kao kartice su okej, isto rade i isto se kvare kao i drugi brendovi. Poz

Powercolor 4830 512mb ddr3. Kupljena u maju 2009. Eno je u drugom kompu i dan danas šljaka bez pardona. Jedina ulaganja su bila zamena paste i podmazivanje venta pošto je krenuo da drlja. Sad šljaka odlično. Jedini problem je što je zastarela grafika.

Jeftiniji modeli su očajnog kvaliteta. PCB je jako loš i aljkav , hladnjaci najjeftniji mogući kratkotrajnog veka.
Skuplji modeli su malo bolji, na granici prihvatljivosti, daleko ispod ASUS-a pa i Gigabyte-a.

3850, overklokovana na GHz, vodom hladjena, 2 godine radila bez problema.
Stoji kao bekap. Od mene +

Imao do sad dve x1650 i 5770, ova druga crkla posle tri godine.

Imao 6850 koja mi je crkla posle mesec dana, posto je bila u garanciji zamenili mi je za 6870 koja evo i posle godinu dana radi kako valja...

Meni se cini da je Powercolor skroz korektna firma, imao sam 6850 i 6970 od njih i sve je radilo kao sat. Malo sam bio skeptican prema njima posto ih kod nas ima najvise u repaired varijanti ali me je proslo.

Sasvim korektna firma, imao sam jedno crkavanje [5570 ili 6570], koje je regulisano...
Ima jeftinih modela sa "kikiriki" [strucan izraz za mini/mikro ventilator], koji pocne da zvrci posle nekoliko meseci, ali i Gigabyte ima takve , skoro identicne modele...
Mislim da je isti ili malko ispod Saphira, nesto vise od Asus-a, Gigabyta, ali definitivno iznad Palita, itd...
pozz

Meni PC6870 bila felericna u startu, ipak sam vise za proizvodjace koji daju 3 godine garancije. Jesu ovi (PowerColor, Sapphire i slicni) jeftiniji, ali ima jeftinih Gigabyte i MSI modela koju su po meni bolja kupovina.

imao sam HD6850 Powercolor 2 godine i nemam nikakvih zamerki. imam i jednu HD6770 powercolor stara je nekih mesec dana i za sada radi ok!
obicno je powercolor jeftiniji zbog garancije od 2godine i zbog malo siromasnije kutije ali netreba ga izbegavati...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno