Ja imam Xiaomi, ali od 10000mAh - dok sam koristio na S22U, dopuni jednom celu bateriju i ostane još možda za pola baterije po slobodnoj proceni (nikad mi nije zatrebalo više od toga)... Nisam probao još uvek na S24U, ali biće prilikanalazim jedino xiaomi, ima li neko iskustva sa njima?
Samo Xiaomi bajo mojUzeo bih neki power bank za telefon da ima nekoliko (4) punjenja tako da neki od 20000mAh mislim da mi je potreban ali slab je izbor, nalazim jedino xiaomi, ima li neko iskustva sa njima? Ili neku bolju preporuku?
Обратити пажњу на кваку22 - на горњој слици батерија 20000 на 3.7 волти јер сви мисле кад купују да купују капацитет на 5 волти што само неки произвођачи пишу малим словимаzanimljiv, Mi 50w ima 3 priključka. cena mu je ~7.500 rsd
Pogledajte prilog 434109
što se uslova tiče, prvo sam razumeo da se misli na broj uređaja koji se istovremeno pune 😁 retko koji sadašnji 📱 ima bateriju ispod 5.000mAh tako da ne očekuj da će moći više od 4 punjenja (i to pod uslovom da 📱 staviš na punjenje najkasnije kada mu baterija spadne na 20-ak %)
Imam stariju verziju kojoj je max izlaz 45 w na usb c , dobro radi, mada kapacitet je smanjen dosta u odnosu kad je bio nov (msm da sam uzo 2019) .zanimljiv, Mi 50w ima 3 priključka. cena mu je ~7.500 rsd
Pogledajte prilog 434109
što se uslova tiče, prvo sam razumeo da se misli na broj uređaja koji se istovremeno pune 😁 retko koji sadašnji 📱 ima bateriju ispod 5.000mAh tako da ne očekuj da će moći više od 4 punjenja (i to pod uslovom da 📱 staviš na punjenje najkasnije kada mu baterija spadne na 20-ak %)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari