bojke1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.01.2006
- Poena
- 375
Moja oprema
- CPU & Cooler
- RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
- Matična ploča
- MSI B550 GAMING PLUS
- RAM
- KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
- GPU
- ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
- Storage
- KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
- Zvuk
- JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
- PSU
- SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
- Kućište
- COOLER MASTER 690 II ADVANCED
- Monitor
- DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
- Miš & tastatura
- LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
- Mobilni telefon
- Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Kao sto kaze naslov imam povremeni problem sa pomenutom zvucnom kartom tako sto odjednom prestane sa radom.Sinoc je radila normalno i danas kad sam upalio komp nema zvuka.To mi se odprilike desava na svakih par meseci da iz cista mira prestane sa radom.Probao sam danas sistem restore da uradim i da windows vratim na datum od 15.06.2013 ali nisam uspeo da dobijem zvuk.Inace sam tako uspevao ranije da vratim zvuk.Danas nije pomoglo.Danas sam ubacio cd sa driverima za creative karticu i isao na uninstal and repair i jedva nekako uspeo da vratim zvuk.Neki put u ranijim slucajevima sam morao i windows da reinstaliram da bih dobio zvuk sa kartice.Takodje sam probao i sa neta da skinem zadnje drivere za x-fi titanium karticu i isto se potpuno desava kao i sa driverima koji su dosli uz karticu na cd-u.Inace u biosu mi je iskljucena integrisana zvucna sa ploce a ova x-fi titanium je vezana na audio video risiver onkyo tx-sr875 optickim kablom.I slusalice za skayp su mi vezane na x-fi titanium.Skayp mi je danas prijavio problem da ne moze da pristupi zvucnoj kartici i da je to problem zasto nemam zvuk u slusalicama.Znam da nije problem hardverske prirode vec se zvucna ubaguje nesto sa windows 7-com pa me interesuje da li je neko do sada imao slican problem i ako je imao kako ga je resio?Zvucna je stara nekih 3-4 godine.
Ovo me zeza vec nekih dve godine ali nikako da otvorim temu.
Ako neko zna gde mogu naci bolje drivere za ovu karticu u kombinaciji sa win 7 64 bit bio bih mu zahvalan.Jos jednom da napomenem da sam probao i sa zadnjim driverima sa creative sajta za x-fi titanium i da se isto ponasa.
Svaki savet dobrodosao.
Ovo me zeza vec nekih dve godine ali nikako da otvorim temu.
Ako neko zna gde mogu naci bolje drivere za ovu karticu u kombinaciji sa win 7 64 bit bio bih mu zahvalan.Jos jednom da napomenem da sam probao i sa zadnjim driverima sa creative sajta za x-fi titanium i da se isto ponasa.
Svaki savet dobrodosao.