Šta je novo?

povratak podataka sa hdd-a

shanac

Cenjen
Učlanjen(a)
14.10.2011
Poena
169
Ljudi pomagajte.. hard disk mi se pojavio kao RAW format, ja skinuo neki program koji je to trebao konvertovati, no on mi je samo formatirao hdd u NTFS i pobrisao mi sve fajlove.. kako da povratim fajlove zna li neko? Pomagajte na njemu su mi 10 godina rada i procesi danasnjih projekata.. 1 TB izgubljenih fajlova :(

Kao prvo, ne mogu da verujem da nemaš bekap tako važnih stvari, ali da ne popujem ...

Skini Zero Assumption Recovery i probaj da sa njim vratiš fajlove, potreban ti je drugi hard disk najmanje istog kapaciteta da bi na njega mogao da kopiraš fajlove.

Ja sam za vracanje podataka koristio R-Studio isto koristan program, dosta kvalitetan, ortaku sam tako spasio nekoliko desetina GB podataka, samo sto ces se dobro nacekati, bez obzira na program, jer dok se skeniraju svi sektori, osedeces. Stoji ovo sto je peja rekao, trebace ti jos jedan HDD od 1 TB da vratis sve podatke.

Ima i Recurva

ja sam koristio DATA DOCTORS PHOTO RECOVERY, MiniTool Partition Wizard Home Edition, MiniTool Power Data Recovery 6.6, Recover Data for Windows, Recover My Files... I svaki put mi ne vrati fajlove (slike, dokumenta isl.) nego neke nepoznate datoteke.. nacekao sam se kao covek dok je sve iskenirao i opet ne znam sta mi je to vratio.. imate li neki savet u vezi toga? :(

Nazad
Vrh Dno