Šta je novo?

Povratak OC kralja Abit AW9D-MAX

Zasto da ne ako mi je sve na USB portovima :)
bas tako, ja se ne bih opterecivao sa tim jednim pci slotom, u svakom slucaju ko uzme ovu plocu siguran je da mu je taj jedan dovoljan...

Meni verovatno ne bi trebao ni taj jedan kad sve ima na ploci sto mi treba

pazi kad su SVI elektroliti oklopljeni ! :zgran:
To se zovu LowESR kondenzatori. DFI NF4 SLI DR Venus, limitirana serija ploča ima ovakve elektrolite i košta sačuvaj bože. :d
Ne očekuj da ovaj Abit košta manje od 350 Eu.

jeli neko rekao fatal1ty :d

abitaw9dfatal1ty5dy.jpg

http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=108016

Poslednja izmena:
i sada ce opet da nastane frka oko jednog pci slota :)

kazu da ce biti jeftinija od max-a...

Poslednja izmena:
Videcemo, ali sumnjam ova bi morala da tuce MAX verziju :trust:

jedino moze da bude jeftinija zbog kondenzatora :)

Ta fraka oko pci slota je smeshna, mislim ajde ko sad ne moze da zivi bez x-fi, a koliko vas ga ima, sky star ima u usb ver, pci modeme su odavno vec svi bacili, jedino ko ima neki pata raid cont ali i to moze nekako da se reshi. Zato opushteno , plocha je cool:-devil-:

E Yoti ovaj fatal1ty ima samo jedan PCI slot :d :D :p

a i hladjenje je nekako slabasno... :)

Abit RULEZ! :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

Poslednja izmena:
Sta 'oces, dovoljan ti je jedan PCI slot, osim ako neces da budzis Voodoo2 u SLI :d :D :d :smoke: :-devil-:

Ja se ne bunim, to vama smeta ;) A ionako vas koji se bunite ova platforma ne zanima, eto ga malo seme razdora u temi :D
Ajde zivi bili, ja cekam plocu da izadje u prodaju i zaputuje ovamo ,) Nemam zivaca da cekam Fatal1ty Hocu drugu konfu da sklepam sebi, ovu cu da dam mladjem narastaju :)
:wave:

Koliko vidim ove pocetne verzije se bas nisu proslavile sa visokim fsb vrednostima. Ostajem na bad axe bre (razlika je po meni mizerna da bi se bilo sta menjalo).

Mada moram priznati da je onaj crni bios bas fensy ;o)

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/09/01/first_look___abit_aw9d_max/1.html

Sad tek videh da je link isti ko od spacemastera, no vredi pogledati u svakom slucaju ko jos uvek nije.

Poslednja izmena:
Vrh Dno