Šta je novo?

Povratak OC kralja Abit AW9D-MAX

Stvarno izgleda MAXimalno...:d

ahhh !!!
ABIT, moja stara ljubav
pa samo kako izgleda, prosto da covek pozeli da predje na intela samo zato stose ona pokazala !

Poslednja izmena:
Video sam vec ovo na overclock.netu i amo rekose da ce cena da bude ipak dosta visa od onoga sto ploca pruza.

Po onome sto su do sad pokazali,ali ceka se finalni test mislim da ce ova ploca da bude najbolja u rangu 975x ploca i samim tim cena ce joj sigurno biti najveca,opet ponavljam u rangu 975X ploca.

Poslednja izmena:
Pitam se sto su uopste stavljali i onaj jedan pci slot :mad:

Inace po svemu ostalom mi je vrh; neceka to yoti bez razloga ;o)

Layout mi se uopshte ne svidja...1 PCI slot...ako koristish 2xGPU sistem, ne mozesh da gurnesh ni jednu PCI karticu, tj mozesh ako ne koristish karte sa dual slot hladjenjem, a i bez toga bi imao otezano hladjenje na donjoj karti... mislim da je malo preambiciozno s obzirom da za PCI express kartica prakticno nema, a i ono shto ima, ima na kashikicu shto se tice dostupnosti...

P.S. : On the otha' side, ploca izgleda prilicno mocno ;)

brate, ovo je oc(gamer) ploca, ako stavis 2 grafike, ne treba ti NISTA vise

joj abite sunce li ti zarko :mad: za ime boga zasto jedan pci slot :wall: i sta sad usb/firewire sky star ili sound blaster/xfi ma ****** bre na ovakvu lepoticu da stave jedan pci grrrrrrr

Da je imam ne bih se ni jednog trenutka pozalio :D

emaniac je napisao(la):
brate, ovo je oc(gamer) ploca, ako stavis 2 grafike, ne treba ti NISTA vise

Brate, ako vec dam za plocu 200+ evra i pasionirani sam gamer, sigurno necu da koristim kantu od integrisanog zvuka nego imam kao shto je neko ranije pomenuo i neki SB X-Fi ili neshto slicno... A cim stavim 2 grafike sa dual slot hladjenjem, taj X-fi mogu da gurnem sebi u ....

Poslednja izmena:
slazem se sa Typhoon.X

ploca izgleda dobro, ali za te pare ima i drugih ploca sa boljim resenjem po pitanju pci slotova....

pa nemoj da uzimas dual-slot hladjenu grafiku...
sve ima svoje, a mislim da je MB u racunaru osnova svega !
ja nikad nisam kupovao prvo grafiku i monitor, pa ostalo.
UVEK PRVO plocu i cpu pa ostalo prema njoj.
i nikad nisam imao masinu za bacanje

Ova ploca je predvidjena za oc i za dve grafe u crosfire rezimu i kraj price,ima dobar audio izlaz i to je to,cemu tolika polemika.Ako vam treba vise PCI slotova,a oc vam nije bitan onda sigurno necete pazariti ovu plocu.Ja se iskreno nadam da ce ova ploca uskoro biti i u mom kucistu;)

Bas lici na IC7 mmm odlicno izgleda. A jel ona i radi mesto ili se svi divite njenom izgledu? :)

:D

extra ploca

eh, sto infinity 975x nije black pcb

Sumnjam da će ploča ponoviti uspeh IC7-MAX3 ploče. Ili barem pružiti očekivano za uloženi novac. Čekamo testove ... možda i grešim.

Covek je testirao plocu i odvalila je konkurenciju :smoke: :cigar: :banana: sta li ce Fatal1ty tek da radi :-devil-:
Citiram:
"some guys want me to test retail CPU
let me share my experience
in fact, you can go to higher FSB of retail CPU than FSB of ES CPU
and some retail CPU have better oc potentiality than reversion s5 of ES CPU.
Also, I don't have retail CPU now .. that's it" :eyebrows:

Poslednja izmena:
pazi kad su SVI elektroliti oklopljeni ! :zgran:

Cek da je oni manijaci provale i promene joj licni opis malim modifikacijama :-devil-:

Kako uvek Kinezi/Japanci imaju prve primerke??? :mad:

Sta je sa temperaturom procesora na drugoj slici?

Imas ih dole desno u trayu pokazuje ih everest,T core 1=53 C, T core 2=52 C

okmijun je napisao(la):
pazi kad su SVI elektroliti oklopljeni ! :zgran:

Nisu oklopljeni nego su svi goli.

Cwelle je napisao(la):
Kako uvek Kinezi/Japanci imaju prve primerke??? :mad:

Sta je sa temperaturom procesora na drugoj slici?

pa kod njih se proizvodi....,)

Recite mi samo da li bi ste dali tolike pare za plocu sa jednim PCI slotom??!?!
Ja sam siguran da je to super MB i da sa C2D radi ko zmaj ali 1 PCI slot je smesno.

Nazad
Vrh Dno