Šta je novo?

Povracaj podataka sa DVD-RW-a!

Skyw@lker

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X + Cooler Master Hyper 212 RGB
Matična ploča
Asus TUF Gaming B550M-Plus
RAM
DDR4 32GB (2x16GB kit) 3200MHz CL16 HyperX Fury RGB
GPU
ASUS TUF RX6800 OC Edition 16GB GDDR6
Storage
Kingston 1TB M.2 NVMe SA2000M8/1000G + Western Digital 4TB + 2 x WD Elements 8TB
Zvuk
AV Yamaha RX-A2A
PSU
BE QUIET! Pure Power 12M 850W
Kućište
Fractal Define R4 Black Pearl
Monitor
Gigabyte M27F
Miš & tastatura
Logitech K350 + Logitech M705
Ostale periferije
PS5 , Xbox Series S
Laptop
Lenovo ThinkPad T14 Gen 1
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Pametni uređaji
Hawei Watch GT 3 Pro, Huawei Body Fat, Xiaomi Mi Hub 2, Xiaomi Mi Kettler
Steam
markov211
Pristup internetu
  1. Optički internet
Greskom sam obrisao DVD-RW sa bitnim podacima!!! Tj. Nero je poceo brisanje (quick eraise), a ja sam iznerviran dok je to radio resetovao komp. Naravno sada kada pristupim disku on se ponasao kao da je "prazan". Da li postoji neki nacin da se podaci povrate - ako ne svi ono bar neki?!? Sa IsoBuster-om sam kreirao neki fajl Track 01.tao i nemam pojma sta snjim. Iz BadCopy pro mi prepoznaje takodje doticni Track 01 ali mi ne izbacuje nikakve fajlove ni direktorijume.Sta da radim?Pomagajte! :crash:

cekaj zar ti nisi van beograda, mislim pricali smo juce telefonom?

?!? Ne, mislim da si me pomesao sa nekim...

IsoBuster bi trebalo da reshi problem, ali moras da ga uputish na fajl sistem koji je bio pre brisanja... nije dovoljno samo ISO, moras da znas i podmodove. To Nero pamti, kako si prethodni disk rezao pa pogledaj... Uvek se lako vrate ti podaci ako je disk ocuvan... mada, nije trebalo da resetujesh komp.

Ma izgleda ne vredi! Probao sam sve zivo... Neke od video snimaka (MaX i Mare Hit The Road npr. :)) cu kad-tad morati od tebe da iskopiram!

pokusaj sa nekim od recovery programa...

ma sigurno pomaze....

Ako ti ne podje za rukom sa recovery programima, a bas ti gori za te podatke sa diska, pokusaj da kontaktiras i http://www.datarecovery.co.yu/
Nisu jeftini, ali obecavaju cuda :)

Skyw@lker je napisao(la):
Ma izgleda ne vredi! Probao sam sve zivo... Neke od video snimaka (MaX i Mare Hit The Road npr. :)) cu kad-tad morati od tebe da iskopiram!

Nisi valjda to drzao na RW-u? :)

Ma, podaci su ti sigurno jos na disku.
Mislim da quick erase brise samo TOC, pa zato izgleda kao da nema nista na disku.
Kao sto rece Max, probaj Isobuster, CDRoller, CD/DVD Data recovery, Multi Data Rescue, DVD Inspector ...

Poslednja izmena:
UltraISO takodje obecava cuda ;)

Nazad
Vrh Dno