mirzallica je napisao(la):Ljudi, kakva su vama iskustva sa tom kasetom? Ja sam takvu kasetu kupio na OTC-u nedavno i iskreno nisam bas odusevljen. Prvo, ima dosta suma, a drugo, sto je prilicno iritirajuce, pojavljuje se neko zujanje. Kasetofon ima dve glave, ali se zujanje pojavljuje i na jednoj i na drugoj glavi, s tim sto se na jednoj nesto slabije cuje, ali se ipak cuje. Moram da pomenem da sam morao da izvrsim i jednu intervenciju na samoj kaseti. Kaseta ima one tockice koji kod normalne kasete pokrecu traku, ali kod ovakve kasete nemaju funkciju, tako da se, prakticno, slobodno okrecu (bez opterecenja). Kada sam prvi put ubacio kasetu, ti tockici su se toliko culi da je to bilo nepodnosljivo. Otvorio sam kasetu izbacio tockice i sada se nista ne cuje. Da li uopste neko zna zasto se pojavljuje toliko suma i ono zujanje. Da li bi pomoglo da izvadim mangetnu glavu iz jednog starog samsung-ovog kasetofona i da je stavim u kasetu (mozda je ta glava kvalitetnija)? Pozdrav....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari